Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

anipla 14:47, 15 sty 2013

Hej Karola, co taka cisza u Ciebie? Hiszpanizujesz się?Jak tam pierwsza lekcja?
Za 35 lat to zdążysz już zapomnieć nawet....
Fajnie, że jesteś zadowolona z wycieczki ,fotki fajne , a Sandomierz podobno śliczny latem -też sie wybiorę mam nadzieję (jeszcze nie byłam)
Pozdrawiam i miłej nauki
popcorn 14:57, 15 sty 2013

Hej Anitko,
mam strasznie dużo pracy, nawet się dzisiaj nie zalogowałam na Ogrodowisku, kolega na urlopie, szef jutro wyjeżdża... wczoraj pierwsza lekcja, fajnie było, ale już niewiele pamiętam mam 2 strony A4 słówek do nauczenia się, ciekawe kiedy to zrobię

pozdrawiam serdecznie! kończę, o 16 po Młodą, 16.30 do dentysty z nią i robimy zaproszenia na jej 6te urodzinki (w sobotę).
popcorn 19:51, 15 sty 2013

M znów odśnieżał

Wstawię sobie wspomnienie lata... ech
bociek 19:58, 15 sty 2013

Karolina, juz niedlugo, jeszcze tylko kilka miesiecy.

A tort pieczesz na te urodziny???

Po hiszpansku to znam besa me mucho i asta la vista...bejbe I jeszcze mucho travajo poco dinero
siaaska 20:08, 15 sty 2013

Karola wpadłam w odwiedzinki a Ty jak zwykle po jednej wycieczce i już planujesz następną Chyba super musi być taka praca z wyjazdami

Wiosny też już wypatruję i jak niedawno mówiłam że chcę się jeszcze nacieszyć świątecznymi ozdobami tak pomalutku już je chowam i coraz więcej wiosny do domu wprowadzam
popcorn 22:59, 15 sty 2013

Kasiu - byle do kwietnia, wtedy się zaczyna coś dziać Ach jak ja nie lubię zimy chyba że w górach, na nartach... chociaż lepiej ze jest biało - zawsze to ładniej z okna wygląda Hiszpański jest fajny, myślę że nie będzie tak trudno coś załapać
mucho travajo poco dinero - zjarzyłam - chyba - dużo roboty, mało kasy? Tort robię sama w tym roku, upiekłam 3 piernikowe krążki z ciasta piernikowego wg przepisu Gabrieli, zamierzam je przełożyć mascarpone i zrobić piernikowe tiramisu

Asiu - wyjazdy są fajne, lubię, sami sporo jeździmy, plus parę razy w roku z pracy Mój szef przynajmniej raz w tygodniu gdzieś jeździ i coś załatwia... w przyszły weekend pewnie rozbierzemy choinkę - w ten nie, w sobotę goście - Młoda kończy 6 lat, w poniedziałek mała imprezka dla 5ciu koleżanek z przedszkola

dobrej nocy!
Juzia 23:04, 15 sty 2013

Karola fajna masa wychodzi z mascarpone, chałwy i masła.
Ja swojej robiłam niedawno taki tort. I piernik będzie bardzo pasował. Tylko na wierzch mus dać bitą śmietanę, bo będzie za mdłe.
Pszczelarnia 23:06, 15 sty 2013

Karola, zapraszam. Zawsze.
Dobrze, że wstawiłaś to zdjęcie z lata. Bo mamy już do niego bliżej niż dalej. Ja już cała pogrążona w planowaniu wiosny. O robocie nie mówię, bo po co?
ewalm 23:13, 15 sty 2013

bociek napisał(a)

Po hiszpansku to znam besa me mucho i asta la vista...bejbe I jeszcze mucho travajo poco dinero

i jest jeszcze piękne słowo tapas... mniam..

Karola, pozdrawiam a Twojej Sześcioletniej - wszystkiego najlepszego!
Juzia 23:15, 15 sty 2013

A ja znam grande cojones