Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

ewalm 23:19, 15 sty 2013

a ja znam rebajas
Urszulla 23:24, 15 sty 2013

Za Tobą nie nadążam...w tym Londynie już byłaś czy będziesz...a tu już Hiszpania, Meksyk.....
emerytura też się przewija....czyżbyś w planach wcześniejszą miała

Pozdrawiam gorąco szybką istotę
Mala_Mi 23:39, 15 sty 2013

Nie nam obcych języków.. taki ignorant i gamoń ze mnie... ale podróżować uwielbiam
Odmeldowuję się, że powoli wracam do normy
anipla 01:02, 16 sty 2013

Czyli na naukę noc Ci zostaje...wiem coś o tym (robiłam kurs przez internet 3 miesięczny ,oczywiście w nocy z niedawno wtedy narodzonym S który wiecznie sie budził ...echh..) no i oczywiście na rzęsach prawie chodziłamAle pozaliczałam ....i dyplom Bruxelski dostałam Teraz pomyślałam że młody już większy to zapisałam sie na dalszy etap ....a on dalej daje czadu i do tego nie wiem czy robię kurs i w między czasie Ogrodowiskuję się ,czy może kurs robię w między czasie Dasz radę ...
anipla 01:04, 16 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Za Tobą nie nadążam...w tym Londynie już byłaś czy będziesz...a tu już Hiszpania, Meksyk.....
emerytura też się przewija....czyżbyś w planach wcześniejszą miała

Pozdrawiam gorąco szybką istotę

Z tego widać ,że Karola nie tylko nasiona szybciej sieje...
Madzenka 06:42, 16 sty 2013

Mój Źon piewszego dnia po przybyciu do kraju hiszpańsko-języcznego (wieeeele wieeele lat temu) od razu załapał una cerveza a ja vino tinto
Mus się nauczyć tego języka
popcorn 08:23, 16 sty 2013

Witajcie Dziewczyny! Ale u mnie gwarno, a ja spałam!
Tak, ja z tych szybkich Hiszpańskiego zawsze chciałam się uczyć, ale jakoś nie było ani okazji ani potrzeby. Teraz też nie ma ale co tam, może coś liznę chociaż

Londyn końcem kwietnia dopiero! W planach Meksyk (kiedy??) i za 35 lat Kostaryka

Aniu
-cieszę się że już wracasz do siebie Lubię gdy gdzieś jestem trochę liznąć miejscowego języka - powitanie, dziękuję, proszę, liczby (żeby w sklepie nie dać się zrobić, jak np w Grecji a i tak zawsze angielski zostaje i jakby co można się też na migi dogadać
Marzenko - una cerveza też mi utknęło, vino tinto mniej, ale rozumiem
Anitko - powodzenia! pewnie że damy radę!

Ula - nie, wcześniejsza emerytura chyba została skasowana. Ale nie mówię nie, osiągniemy określony pułap oszczędności i siup!

Ewo
- dopiero po pierwszej lekcji jestem, jak trochę się podszkolę, to pogadamy

pozdrawiam, miłego dnia!!
popcorn 08:26, 16 sty 2013

Justynko - muszę odnaleźć ten przepis, chałwy tam nie było na pewno w składzie, a bitej śmietany nie chcę dawać, bo dzieciaki nie zjedzą...
Ewo - dziękuję! ja jeszcze nie planuję, ale niedługo muszę zrobić plan obsiewania warzywnika. I może M mi zbije skrzynię, to będę miała fasolkę na podwyższonej rabacie? gałęzie, 2 worki obornika mam planowana lokalizacja - za płotem, na działce którą chcemy kupić... tylko psy będą obsikiwać...
Milka 12:21, 16 sty 2013

Karola...ale planów, same fajne
popcorn 12:24, 16 sty 2013

Hej Irenko!! Bo ja planami głównie żyję a z dnia na dzień - praca - przedszkole, w weekend czasem coś fajnego wracam do pracy

pozdrawiam!!