Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Magda70 12:31, 16 sty 2013

się dzieje: hiszpański, tort, warzywniak...wakacje za 35 lat? hehe
A ja nie pochwalę się słówkiem po hiszpańskubo nie znam i nie byłam buuuu
popcorn 12:34, 16 sty 2013

Hej Magdo!
koniecznie pojedź, wakacyjna bardzo jest Hiszpania, a już Barcelona... ech, cudne miasto! Ta atmosfera, te kamienice, te parki, te knajpki, ta paella! W parku Guell mogłabym mieszkać pod namiotem
Ciekawe czy dożyję do emerytury i w jakim stanie

pozdrawiam!!
Milka 13:06, 16 sty 2013

popcarol napisał(a)
Hej Irenko!! Bo ja planami głównie żyję a z dnia na dzień - praca - przedszkole, w weekend czasem coś fajnego wracam do pracy

pozdrawiam!!

jak my wszyscy, którzy musza pracować!! emerytura w wieku 67 lat...!!
popcorn 14:49, 16 sty 2013

Dokładnie, jeszcze 35 lat zleci, nawet się nie obejrzymy

już 15ta... czas leci baaardzo szybko! ... muszę dzisiaj mascarpone kupić, bo wczoraj nie znalazłam.
Juzia 16:48, 16 sty 2013

torcik
iza_1611 17:15, 16 sty 2013

Planuj planuj...bo widzę, że u Ciebie z tych palnów do realizacji to jakoś fajnie idzie

Ja w przeciewieństwie do Ciebie nie planuję, bo z reguły mi coś wypadnie
np mój ogród planuję, planuję, planuję już 3 lata i sama już nie wiem czego chcę...hi hi hi

ale najważniejsze, że się nie poddaję

Trzymaj się Ty Nasza Podróżniczko
jotka 17:23, 16 sty 2013

Planujcie, planujcie, ale nic nie odkładajcie na później, bo nie wiadomo jak będzie. A Hiszpania fajny kraj - byłam dwa razy i mam zamiar jeszcze tam pojechać - szczególnie jeszcze raz Barcelonę i Toledo zaliczyć w swoim tempie.
A emeryci turyści maja tam sporo ulg - chyba skorzystam.
A płyty do nauki hiszpańskiego leża koło kompa I pisze na nich No hay problema!
popcorn 18:10, 16 sty 2013

Justynko - fajny ten przepis, może skorzystam? Znowu nie kupiłam mascarpone, zapomniałam... jutro muszę koniecznie, bo z tortu nici będą!

Iza - planować trzeba, wiadomo nie zawsze plany wypalają...ja też nie do końca wiem czego chcę jeśli chodzi o ogródek - znaczy wiem jak chciałby żeby wyglądał, ale do tego jeszcze długa droga...

Jolu - też byłam 2x i to trochę mało, no może 3x jeśli liczyć Wyspy Kanaryjskie (należą do Hiszpanii ale to nie całkiem to samo Muszę powtórzyć słówka

pozdrawiam!
grazyna 09:07, 17 sty 2013

Ooo... słyszę mascarpone,
i już jestem tiramisu ubóstwiam
choć włoszką nie jestem ale kto wie, jakby pokopał głęboko w korzeniach
popcorn 09:17, 17 sty 2013

Hej Grażyno!
dzisiaj koniecznie muszę kupić i najpóźniej jutro zrobić ten tort, żeby piernikowe spody miały kiedy nasiąknąć Też lubię dobre tiramisu u mnie korzenie litewskie, raczej kiełbasa, ziemniaki

pozdrawiam!!