Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 18:09, 21 sty 2013

Celinko - wielka szkoda że ja tam służbowo raczej nie zawitam, chyba że pracodawcę zmienię (czego bym nie chciała) Ale prywatnie na pewno jeszcze kiedyś się wybiorę!

Młoda lepiej, może jutro pójdzie do przedszkola, od wczoraj nie ma gorączki, tylko kaszel...
Za to M zmogło, poodśnieżał trochę (ciągle pada!!!) i śpi teraz... nie wiem czy się nie rozłoży, w kościach Go łamie...

Urodzinki dla Młodej z dziewczynkami przeniesione na piątek (a działoby się teraz!), odpadłaby połowa - ten sam wirus i 39 stopni które przeszliśmy... tort do kosza - bo po weekendzie długo już niczego z kremem nie tknę... piernikowe tiramisu wyszło mdłe, połowa do wyrzucenia...nie ma komu kończyć
anipla 09:35, 22 sty 2013

Witaj, Co taka cisza u Ciebie....?
Młoda już ok?
A M to pewnie zakwasów dostał...po takiej ilości śniegu......
pozdrawiam
popcorn 09:47, 22 sty 2013

Hej Anitko!
mam sporo pracy, nie mam czasu nawet fotek zrobić - a wczoraj żałowałam, parę fajnych ptaszków było w okolicy karmnika

M ma 39 stopni, zaraził się wirusem od Młodej pewnie.. Młoda w przedszkolu, wczoraj już było ok, dzisiaj mogła jeszcze zostać w domu, ale tak się rwała że ją zawiozłam... znów nas przysypało, M nie wypędzę, więc sama odgarnęłam chodnik żeby dzieciaki mogły dojść do szkoły, a po południu - po ciemku zapewne - odśnieżę podjazd. Na szczęście śniegu jest na tyle że dałam rady wyjechać z garażu, nie ma tragedii.
Wracam do pracy

pozdrówka!
Urszulla 10:07, 22 sty 2013

ślad zostawiam dla zapracowanej.
popcorn 10:17, 22 sty 2013

Hej Ula! dzięki pozdrawiam!
Juzia 10:44, 22 sty 2013

Karola weź przypomnij za ile kupiłaś ekobordy ?
I czy już ze szpilkami były?

Muszę powoli zacząć szukać....
popcorn 10:46, 22 sty 2013

Justynko ja kupiłam coś podobnego, z firmy z Rzeszowa bodajże, od razu ze szpilkami. Nie są to oryginalne ekobordy. Coś koło 10 zł/komplet za 1 mb... drogo (moim zdaniem) jak za kawałek plastiku... plus wysyłka...ale swoją rolę spełniają gdzieś podawałam link tutaj, ale może ich teraz być sporo mniej, w końcu zima..

pozdrawiam!
kasik778 11:04, 22 sty 2013

pozdrawiam Karola

ja jestem przysypana, a moja droga dojazdowa to lodowisko
popcorn 11:06, 22 sty 2013

Kasiu u nas też sporo śniegu, a droga do przedszkola Młodej cała biała. Nie posypali solą albo było jej za mało, bo śniegu mnóstwo na drodze, a że jest minus 8 to się nie topi... warunki tragiczne, gdybym wiedziała to chyba bym nie jechała Potem muszę się zebrać i odśnieżyć, sporo tego śniegu jest

pozdrawiam serdecznie i łączę się w bólu
Juzia 11:18, 22 sty 2013

10zł ze szpilkami? To nie dużo.
Teraz same ekobordy kolo dyszki a szpilki 10 szt tez jakos tak...