Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

bociek 13:35, 27 sty 2013

Hej, ciekawa jestem jak Ci ten rodzynek wyjdzie. Mam nasiona, ale jakos nie mam weny do siania Len sie robie okrutny
popcorn 14:21, 27 sty 2013

Juzia_G napisał(a)
Widzę kucyki na topie
Moja krzyczała, że chce Pinkie Pie i tydzień się może nią bawiła.....ech

Hej Justynko! Większość zabawek jest prezentowa, kucyki wcale Młodej nie rajcują, powinnam wystawić na allegro... może kiedyś się zbiorę Tylko jak się za to zabiorę okaże się że regał niepotrzebny

Boćku - ja mam wielką ochotę posiać, ale i tak poczekam przynajmniej do połowy lutego - każą siać w marcu Poza tym mrozy duże, ziemię mam w garażu na 100% zamarzniętą...

pozdrawiam!!
popcorn 13:02, 28 sty 2013

Na dworze pada śnieg, ale jest ledwo minus 2... jutro ma być deszcz i na plusie... ale będziemy pływać!!!
Wstawię sobie wrześniową grandiflorę... ech

Rano byłam z Młodą w jej przyszłej szkole, naszej wiejskiej podstawówce Bardzo miłe wrażenie odniosłam, konkretna nauczycielka, sala ok, ładnie wyposażone sale, czysto, większość sprzętów nowych W marcu zapisy, Młoda ciężko przestraszona, ale od września szalejemy
dorkow0 19:48, 28 sty 2013

Dziękuję za odwiedziny, dzisiaj nie obejrzę w całości Twoich włości, za co przepraszam... Ale obiecuję, postaram się... A Hortensja piękna... Zaczęłam je sadzić u siebie już kilka lat temu, ale wcale mi się nie znudziło... Pozdrawiam serdecznie...
I nie doczytałam, córka szkołę zaczyna... To już będzie z górki... Mój syn studia jeszcze w tym roku... I taka stara już jestem... To za szybko wszystko...
Powodzenia Wam życzę...
iwonaz 19:50, 28 sty 2013

popcarol napisał(a)

Jaka piękna!!!! Czy one kwitną na tegorocznych pędach czy zeszłorocznych...pytam tak na wszelki wypadek gdybym kupiła i przemarzła...
popcorn 19:58, 28 sty 2013

Dorka dziękuję! To nie Ty stara, tylko czas za szybko leci! W życiu bym nie pomyślała że mam już tak duże dziecko że do szkoły pójdzie! masakra! Moje włości są rozwleczone na tych kilkuset stronach, zaraz zima się skończy a ja się nie zbiorę żeby wizytówkę trzasnąć... ech

Iwonko - to h. krzaczasta (chyba), kwitnie na tegorocznych, nie przemarza. Kup sobie, bezproblemowy krzak

pozdrawiam!
iwonaz 20:10, 28 sty 2013

W takim razie kupię...skuszono mnie jeszcze na Annabelle i limelight...najbardziej mi się właśnie podoba ( z tych które mi wolno )Grandiflora i Limelight
popcorn 20:36, 28 sty 2013

Iwonko Anabelle mam, ale nie jestem zadowolona - one mają bardzo ciężkie kuliste kwiatostany które się strasznie pokładają... wiatr i deszcz je łamie... nie kupuj, limelight i grandiflora to dużo lepszy wybór. pozdrawiam!
popcorn 09:31, 29 sty 2013

Wczoraj przy okazji zakupów spożywczych mile mnie zaskoczono - pojawiły się nasiona warzyw i kwiatów jednorocznych! Ale fajnie! A myślałam że tylko ja wyjęłam zapasy i te nasiona niedawno kupione i przekładam, układam Dokupiłam mieszankę 4 kolorów rzodkiewki i 4 sałat - na sałatki
Dzisiaj Młoda nie chciała iść do przedszkola, chciała jechać do szkoły Ale tylko po to żeby się pobawić na placu zabaw (zasypanym strasznie

miłego dnia!
iwonaz 10:44, 29 sty 2013

popcarol napisał(a)
Iwonko Anabelle mam, ale nie jestem zadowolona - one mają bardzo ciężkie kuliste kwiatostany które się strasznie pokładają... wiatr i deszcz je łamie... nie kupuj, limelight i grandiflora to dużo lepszy wybór. pozdrawiam!

W takim razie postanowione Dzięki za radę