Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

jotka 12:25, 24 sty 2013

Karolina, moja córka ma podobny dylemat ... Czas podjęcia decyzji to chyba koniec marca, więc teraz leż i grzej się A na karteczce pisz sobie: za... i przeciw ... Łatwiej wtedy podjąć decyzje mając argumenty w garści
popcorn 12:38, 24 sty 2013

Jolu więcej jest za, niestety...
umawiam się z tą nauczycielką po części w nadziei, że mi powie ze nie będzie problemów z adaptacją Młodej i może jeszcze rok chodzić do przedszkola Ale wiem że to bez sensu, powinna iść do tej szkoły i już...

pozdrawiam!
Juzia 12:40, 24 sty 2013

anipla napisał(a)

Toć to już sześciolatka!
Myślałaś, że będzie 10 lat do przedszkola chodziła? Żal mamusię ogarnia?
No niestety....szybko te nasze dziecioki rosną

Kuruj się!
Ja też na pigułach...ale na szczęście tylko gardło zawalone.

Ha ha ja już mam to za sobą,... a pogadamy jak Twoja będzie szła...
Też inaczej jak nakaz jest i wszyscy idą..ja miałam wybór i to dopiero dylematy są..za i przeciw .....

No u mnie to co innego!
Moja płaczka to będzie koszmar niestety...
popcorn 12:43, 24 sty 2013

Justynko po 3 tygodniach będzie już git Mam nadzieję!

Młoda jest ciekawa autobusu szkolnego, teraz wszędzie autem, więc autobus dowożący do i ze szkoły jej się podoba
Będzie git! Umówiłam się z nauczycielką (mocny głos!) na pon lub środę rano, podjedziemy przed przedszkolem z Młodą, rzucimy okiem, porozmawiam chwilę... mam nadzieję będzie ok Musi być!
popcorn 13:36, 24 sty 2013

Dziwny ten wirus... całą noc miałam gorączkę, dzisiaj już nie, ale czuję się średnio... na jutro dziewczynki zaproszone.. pewnie będą tylko 3, bo 2 pozostałe chore, ale imprezka będzie z głowy Robię torcik - sernik z ciasteczkami oreo, ciekawe jak mi wyjdzie
Jutro małe sprzątanko, Młoda rozstawia talerze, sztućce i jedzenie na stole - bardzo lubi pomagać. I na 17tą czekamy na dziewczynki
anipla 14:07, 24 sty 2013

Wiesz płakała 3 tygodnie ,bo dla niej ( tak myślę ) to nie tylko zmiana przedszkola była tylko całego jej życia , przeprowadzka, nowe dzieci ...ogólnie otoczenie...a teraz to już zna i dzieci i miejsce...będzie ok
popcorn 14:11, 24 sty 2013

Więc trzeba przeżyć, nie będzie tak źle!
Mam nadzieję ta nauczycielka fajna i ciepła będzie!

Pada śnieg, pada śnieg... M już lepiej, Jego kolej żeby odśnieżać Pług 3x jeździł u nas w nocy i rano, śnieg z drogi jest na naszym podjeździe
Muszę dokupić oreo i jechać na pocztę, chyba M poproszę, a sama po pracy do łóżeczka
Milka 14:14, 24 sty 2013

Karola, ciebie też choroba dopadła, ale już lepiej, jak mniemam

a z Gabrysią też wielkie zmiany, na pewno w końcowym efekcie będzie się jej podobać
pozdrawiam i zdrówka życzę!
popcorn 14:27, 24 sty 2013

Hej Irenko!
pięknie Ci w tym kapeluszu! Nockę miałam ciężką, teraz bez wspomagaczy i całkiem nieźle ale z rozkoszą zapakuję się z książeczką nt ogrodów i herbatką pod kocyk

Mam nadzieję z Gabi będzie ok, musi być! Początki pewnie lekkie nie będą, ale ona jest do mnie podobna w tym względzie

pozdrawiam!
Milka 14:36, 24 sty 2013

będzie dobrze, a kurowanie pod kocykiem z książką, całkiem fajne
no to czaruję wiosnę i dla ciebie