popcorn
21:15, 30 kwi 2013

hej Dziewczyny!
bardzo mi miło że zaglądacie
Nóg nie czuję z raczej krzyzy (mam lordozę
bo chodzimy od rana do wieczora. Większość ważniejszych miejsc obejrzeliśmy. Nawet dzieciaki chodzą i oglądają bez narzekania
Dzisiaj od rana British Museum, potem Camden i obiad w knajpie orientalnie typu "jesz co i ile chcesz" - fajna sprawa, Młoda oczywiście ryż, ogórek i kurczaka
ale my ostrygi, sałatki wietnamskie, mięska w sosie słodko-kwaśnym, ciasteczka z niespodzianką-wróżbą, pierożki i nudle różniaste i moje ulubione banany i ananasy smażone w cieście itp
Potem Piccadily, spacer do St. James Park i karmienie kaczek, kawa/piwo w kawiarni, Buckingham Palace, Hyde Park i do domu
Uff 
Ogrodowego raczej nic nie przytargam.Za mało czasu żeby gdzieś się wybrać poza miejskie parki (St. James i Green Park dzisiaj były cudne). Kombinuje gdzie tu wysłać jutro M z ekipą, a samej urwać się do Kew Gardens
pozdrowionka!
bardzo mi miło że zaglądacie

Ogrodowego raczej nic nie przytargam.Za mało czasu żeby gdzieś się wybrać poza miejskie parki (St. James i Green Park dzisiaj były cudne). Kombinuje gdzie tu wysłać jutro M z ekipą, a samej urwać się do Kew Gardens

pozdrowionka!