Jak fajnie opisałaś Wasz dzień w Londynie, świetne jest takie zwiedzanie i jedzenie ( bo jedzenie jest dla mnie też ważną pamiątką z różnych miejsc we wspomnieniach) NO i te zdjęcia z podrózy zapowiadają się wspaniale. Podziwiam też Twój warzywnik w skrzyniach - chciałabym i u mnie podobny zdziałać. I ta biała kula bardzo wyraziście się komponuje w zieleni. Jaki to przyjemny czas teraz, wszystko rośnie i taka radość...
Weroniko dzięki, fajnie że zaglądasz
Jedzenie w Londynie to raj, ceny wysokie ale jaki wybór! Każdy znajdzie coś dla siebie
Uwielbiam maj i czerwiec, najpiękniej jest wtedy
Moje angielskie zakupy plus ozdoby do świeczek - hortensje i lawenda od SIA.
Tu wiszą już, wypełnię je trocinami/sianem i będą może mieszkankiem dla skorków/bzyków?
No nareszcie sie odezwałaś Karolinko, ciesze sie że wycieczka była udana, czekam na dalsze wrażenia i wspomnienia. W ogrodzie u ciebie samo rośnie wieć bez obaw możesz go zostawic nawe na kilka tygodni a nie tylko dni...
Buziaki
M
Mira -dziękuję! Gosiu - kilka tygodni to zbyt dużo, chwasty zarosłyby wszystko Lena - wycieczka udana, no i pogodę mieliśmy fajną, słonko-a tutaj od wczoraj pada non-stop... ech
dzięki
miłego dnia! Jak fajnie że jeszcze weekend przed nami, i dzisiaj wolne!
Karola dzięki , piękne zdjęcie ale i Twój ogród jest zachwycający , myślę że sama to widzisz a jeszcze w tamtym roku narzekałas że kiedy on będzie dobrze wyglądał. Świetnie wygląda a tulipków sporo nasadziłaś, jest cudnie, co mnie bardzo cieszy bo napracowałas się i nagroda Ci się należy. Pozdrówka.