Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

grembosia 20:58, 13 maj 2013

No, widzę, że sama też to doczytałaś.
popcorn 21:23, 13 maj 2013

To nie to samo.. ale może coś wybierzesz?

http://allegro.pl/lawka-ogrodowa-drewniana-lawki-do-ogrodu-nowosc-i3214606415.html
http://allegro.pl/851-lawka-ogrodowa-drewniana-teak-180cm-i3246823664.html

Ta mi się podoba:
http://allegro.pl/703-meble-ogrodowe-lawka-drewniana-3-os-i3192781004.html

I ta, tylko stare drzewo trzeba mieć, pomysł przedni:

http://allegro.pl/37-elegancka-lawka-okragla-wokol-drzewa-drewno-hit-i3232885480.html

powodzenia! jak namierzę do wakacji, dam Ci znać
popcorn 21:34, 13 maj 2013

Sąsiadka mnie spytała, czy nie przejdę się na spotkanie "kółka gospodyń wiejskich" - nazwę ja rzuciłam, Ania opisała o co chodzi Nie wiem jak się to teraz nazywa, ale chodzi o to że babki się spotykają; i teraz jest konkurs na najładniejszy ogródek i czy chcę wziąć udział, wójt się pyta I komisyjnie przyjdą oglądać, ale mam tremę

dobrej nocy!
grembosia 21:51, 13 maj 2013

Dzięki, Karola. Pierwsza ławka ładna, ale to jednak nie jest to co u Ciebie...
Trzecia mnie zaintrygowała, bo chyba pasowałaby pod moja pergolę, temat do rozważenia.
Będę wdzięczna za dalsze poszukiwania "Twojej" ławki. Wiem, że jesteś dobra w tych poszukiwaniach w sieci, ja w tym zakresie- cielę.

Ogródek masz piękny, pokazuj, niech oglądają

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
Bogdzia 22:26, 13 maj 2013

Karola na piątek Polsat zapowiadał straszne burze a jedynka podobno już nie. Ja się burz boje i sobie nie wyobrazam żebym wyszła z domu jakby były.Ze zdrowiem u mnie już w porządku ale co zrobic żeby tych burz nie było?????To bedziesz miała komisję ogrodową. Ja tez 25 maja.
popcorn 22:34, 13 maj 2013

Grembosiu - nie ma sprawy, może akurat znajdę? Lubię szperać

Bożenko - no nic, burz się nie ustrzeżemy... raczej mała jest szansa że akurat przed 16tą będzie na tyle strasznie że nie wyjdziemy z domu Będzie dobrze, Bożenko! Cieszę się że zdrówko dopisuje i jedziesz!!

Trochę mam stres, nie znam tych ludzi, kto to przyjdzie?? Bożenko u Ciebie komisja ogrodowiskowa, nie będzie źle A jakby co możemy nie jechać przecież??

pozdrawiam, dobrej nocy!
Bogdzia 22:38, 13 maj 2013

popcarol napisał(a)
Grembosiu - nie ma sprawy, może akurat znajdę? Lubię szperać

Bożenko - no nic, burz się nie ustrzeżemy... raczej mała jest szansa że akurat przed 16tą będzie na tyle strasznie że nie wyjdziemy z domu Będzie dobrze, Bożenko! Cieszę się że zdrówko dopisuje i jedziesz!!

Trochę mam stres, nie znam tych ludzi, kto to przyjdzie?? Bożenko u Ciebie komisja ogrodowiskowa, nie będzie źle A jakby co możemy nie jechać przecież??

pozdrawiam, dobrej nocy!

Stres jest zawsze przy takiej okazji ja też sie stresuję. A gdzie nie chcesz przyjechac ?-do mnie? nie żartuj. Spotykamy się jak było umówione.
popcorn 22:44, 13 maj 2013

To się cieszę że się nie rozmyśliłaś, nie mogę się doczekać Twoich wielkich Rh na tle lasu
pozdrawiam, dobrej nocy! Padam na twarz po tej wielkiej kosiarce

miłego!
Bogdzia 22:46, 13 maj 2013

popcarol napisał(a)
To się cieszę że się nie rozmyśliłaś, nie mogę się doczekać Twoich wielkich Rh na tle lasu
pozdrawiam, dobrej nocy! Padam na twarz po tej wielkiej kosiarce

miłego!

Dobrej nocy.
Madzenka 22:47, 13 maj 2013

Karola nie nadążam za Toba Jedź juz do Holandii