Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po prostu ogród...

Po prostu ogród...

baraga1904 07:42, 11 mar 2014

...widzę że idziesz w biel... będzie elegancko... pozdrawiam Sylwia...
sylllwia 19:19, 12 mar 2014

Sebek napisał(a)
Piękne są, białe mają w sobie to "coś" Mam szklarnie koło szkoły i na pewno jak co roku mają też bratki....Chyba muszę się tam przejść

Dla mnie bratki to pierwszy wiosenny zakup, od nich rozpoczynam sezon zakupów ogrodowych

Ewa napisał(a)
Sylwuś, co nowego w ogrodzie?

W ogrodzie niewiele się dzieje - tawuły przycięte, trawy również, hortensje także, jeszcze została lawenda do ciachania, żurawki do czyszczenia.

baraga1904 napisał(a)
...widzę że idziesz w biel... będzie elegancko... pozdrawiam Sylwia...

Biel coś w sobie ma

sylllwia 19:23, 12 mar 2014

Krokusy jeszcze kwitną

Bogdzia 22:20, 13 mar 2014

Brateczki sliczne i krokusy pięknie wyglądają . Aż szesc tygodni różnicy?-to dobrze ze w tym roku az tak długo czekac nie trzeba. Pozdrówka.
Ewa 08:21, 25 mar 2014

Sylwuś jak tam dekoracje świąteczne ? robisz coś?
sylllwia 17:34, 26 mar 2014

Bogdziu - jak wszystko w tym roku przyspieszone to ciekawe czy rh też będą wcześniej kwitły

Ewa - coś tam zaczęłam tworzyć, ale jak pogoda fajna to mnie ciągnie do ogrodu

Ewa 08:06, 28 mar 2014

A pięknie kwitną.....i ciekawam co tworzysz?U mnie brak materiału do tworzenia ....mus na giełdę
Wiola 09:48, 28 mar 2014

Cześć. Przepraszam że się tak wcinam w watek ale my z niedalekich okolic jak mi sie wydaje, chciałam zapytać czy polecacie jakieś miejsce na kupno hortensji limek? W najbliższym sklepie ogrodniczym są po 25 zł za szt, co patrząc na ich rozmiar wydaje mi się dość drogo. W centrach ogrodniczych jeszcze nie spotkałam, a w szkółkach są? Była któraś z was ślązaczek ostatnio w Limbie np??? Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam.
sylllwia 22:31, 28 mar 2014

Ewa - już wszystko wyrobiłaś co u Rojka kupiłaś? czyli jutro na giełdę jedziesz?
Moje wianki jeszcze nie zaczęte Na razie robiłam kompozycję w naczyniu "ala jajo" z ratanu.

Wiola - witam sąsiadkę Ja byłam już w tym sezonie w Limbie, ale nie wiem czy są hortensje, bo nie patrzyłam. Zawsze można zadzwonić do nich i spytać. W tamtym roku były tam Limelighty. Ja kupowałam w ubiegłym roku w Auchanie w Żorach za jakieś naście złotych (nie mam pamięci do cen).
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

Wiola 08:14, 29 mar 2014

Dzięki za odpowiedź. W Auchanie jeszcze nie mają ale skoro mówisz że były i w takich cenach to poczekam. Mam nadzieje że piszesz o sklepie w Żorach.
Chyba faktycznie mieszkasz niedaleko