Ana, wiem Słyszeć komplement z Twoich ust, to dla mnie zaszczyt Nie będę ukrywać, że to trochę przez Ciebie To Twoja sprawka, że zaczęłam doceniać rzeczy przeznaczone na śmietnik. Polubiłam też jeszcze bardziej drewno i chyba złapałam tzw. bakcyla. Gdybyś widziała minę mojego M., gdy jakiś czas temu kazałam mu przytachać z pracy do domu europaletę... Twój to już się pewnie przyzwyczaił do takich rzeczy
Ewo, gdy zakładałam wątek, to tytuł w 100% oddawał stan mojego ogrodu Ale masz rację powoli będę musiała pomyśleć o zmianie nazwy. Bo ta to pewnie tylko odstrasza, hahahaha
Witam Nie będę orygialna, jeśli napiszę, że i ja uwielbiam fotki "przed i po". Ładnie tu u Ciebie, schludnie i konsekwentnie I tak świeżo, zielono) Skrzyneczka super, kto by pomyślał, że dziurki po kornikach moga wyglądać tak uroczo
Przyzwyczaił - zwłaszcza, że ma firmę produkujacą palety choć jako żona paleciarza nie mam jeszcze paletowego mebla - ale kilka projektów w zeszycie
cieszę się, jesli teraz przed wyrzuceniem drewnianego mebla choć kilka osób zastanowi się, czy nie dać im drugiego życia. A drewno się odwdzięczy, bo to piękny materiał
Z tego co widzę, to powinnaś zmienić nazwę wątku. Wchodzę, chcę zobaczyć to "nic", a tu jest całkiem fajne "coś" w postaci młodego ogrodu. Ogródek ładny, skrzynka - świetny pomysł jak zrobić coś fajnego z "niczego". Czy w tych doniczkach są truskawki, czy co innego?