Zdjęcia świetne jednak co dobry aparat to od razu widać Potwierdzam ale to chyba każdy z nas popełnił ni jeden błąd w ogrodzie tego sie nie da uniknąć A trawy zachwycają chyba od późnej wiosny do śniegów
Przemku najgorsze, że te błędy ciągną się latami i czasem nic się nie da zrobić tylko zaakceptować, no chyba, że kogoś stać na eksmisję roślin.
Ja ciągle moje rośliny przemieszczam i grupuję, bo niestety, żeby zazielenić ogród od razu sadziłam w różnych miejscach, nie zawsze tam gdzie powinnam
Dobrze, że wiosną mamy cebulowe bo trawy wiosną to takie smutasy.
Kasiu, czytam Twój wątek od początku,podziwiam włożoną pracę i efekt końcowy. Masz bardzo ładny i oryginalny ogród. Gratuluję.
Widzę, że faktycznie mamy ten sam gust tulipanowy i obie kupujemy cebule "na pudła" nie na sztuki Rozpoznałam też na zdjęciu łopatkę Fiskarsa, która wygina się w każdą stronę po wbiciu w głęboką ziemię Twoja też wygląda na nieźle pogiętą.
Dziewczyny, widząc te Wasze olbrzymie skrzynie z cebulami kwiatowymi narobiłyście mi na smak. Przejrzałam właśnie oferty internetowych sklepów i nic ciekawego nie znalazłam, a jak już, to w kosmicznych cenach.Poradźcie gdzie robicie takie hurtowe zakupy.Proszę.