Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Kaisia 19:57, 05 lis 2011

Syla napisał(a)

Jeszcze kilka wczorajszych zdjęć

Nasze dwa jakże różne ogrody łączy to samo ...... lampy ogrodowe Supcio zdjęcie i nie tylko to ....

Tak widziałam Sylwio te lampy u Ciebie , zawsze śmiałam się do siebie jak na nie patrzyłam w Twoim ogrodzie.
Wiesz ja się zastanawiam czy je w przyszłym roku nie przemalować na srebrno, jakoś tak mi by bardziej pasowały u mnie, ale do końca nie jestem pewna.
Matka 19:57, 05 lis 2011

Kaisia napisał(a)

Kasiu, zaglądam sobie często do Ciebie i Twojego ogródkai marzy mi się taka kawka wypita na tym czerwonym mostku!hihi...a i może bym sobie podkradła kilka szczepeczek do swojego ugorużarcika skąd ten pomysł na ten mostek i czerwony?może już pisałąś, ale wiesz jak to jest, się często przeoczy

Bogusiu zapraszam na kawkę na mostku, sama często tam siadam i spijam, podglądając roślinki, a szczepki wiosną do ciebie trafią, mam się czym podzielić z Tobą

Pomysł na Czerwony mostek wiesz ja uwielbiam kolor czerwony, w domu też jest akcentem, pewnego razu zobaczyłam czerwony mostek na okładce "Mojego Pięknego Ogrodu" zauroczył mnie i już nie było odwrotu.

hehe...to fajnietaki mostek-ciekawa ozdoba, zwłaszcza w takiej kontrastowej barwiemoże i ja gdzieś bym sobie taki ulokowała
Matka 19:59, 05 lis 2011

Kaisia napisał(a)

Jeszcze kilka wczorajszych zdjęć

Nasze dwa jakże różne ogrody łączy to samo ...... lampy ogrodowe Supcio zdjęcie i nie tylko to ....

Tak widziałam Sylwio te lampy u Ciebie , zawsze śmiałam się do siebie jak na nie patrzyłam w Twoim ogrodzie.
Wiesz ja się zastanawiam czy je w przyszłym roku nie przemalować na srebrno, jakoś tak mi by bardziej pasowały u mnie, ale do końca nie jestem pewna.

nie nie nie-zostaw czarne
Kaisia 19:59, 05 lis 2011

Domi napisał(a)
To mnie zmartwiłaś Kasiu wiadomością, że mogą zdarzyć się im pomyłki w odmianach. No nic, zobaczymy wiosną czy wszystko jest ok.

Może to była tylko pomyłka u mnie , bo wcześniej też tam kupowałam i nie było pomyłek, a teraz pomylone były krokusy i tulipany.
Kaisia 20:01, 05 lis 2011

Mówisz Bogusiu.... wiesz ja sama nie jestem pewna, tak mi się mocno odznaczają i czasem wydają się zbyt mocnym akcentem, ale pomyśle, dzięki.

Mostki są fajne i jak widzisz wcale nie musi być wody u Basi w ogrodzie też jest z suchym strumieniem.
Kaisia 20:05, 05 lis 2011

Kilka dzisiejszych zdjęć

Kaisia 20:08, 05 lis 2011

Ostrokrzew

Zobaczcie trzy razy już grabiłam liście z trawnika i nadal ich sporo

Karmik dla ptaszków - zimowa stołówka

Matka 20:09, 05 lis 2011

a masz jakies fotki z tym strumyczkiem suchym i samym mostkiem?
Kaisia 20:10, 05 lis 2011

Kaisia 20:11, 05 lis 2011

Bogda napisał(a)
a masz jakies fotki z tym strumyczkiem suchym i samym mostkiem?

Poszukam i wstawię