Kasiu, zaglądam sobie często do Ciebie i Twojego ogródkai marzy mi się taka kawka wypita na tym czerwonym mostku!hihi...a i może bym sobie podkradła kilka szczepeczek do swojego ugorużarcika skąd ten pomysł na ten mostek i czerwony?może już pisałąś, ale wiesz jak to jest, się często przeoczy
W zeszłych latach kupowałam bardzo dużo cebulek w tej hurtowni, jednak zniechęciła mnie pomyłka w kilku odmianach, która dopiero wyszła tego roku wiosną.
Ja już zniszczyłam tak dużo łopatek, że trudno zliczyć, sama nie wiem jaką kupić, żeby jej nie wygiąć i nie złamać. Może tak jak Ty Dominiko muszę taką najzwyklejszą z drewnianym trzonkiem nabyć.
Kasiu, zaglądam sobie często do Ciebie i Twojego ogródkai marzy mi się taka kawka wypita na tym czerwonym mostku!hihi...a i może bym sobie podkradła kilka szczepeczek do swojego ugorużarcika skąd ten pomysł na ten mostek i czerwony?może już pisałąś, ale wiesz jak to jest, się często przeoczy
Bogusiu zapraszam na kawkę na mostku, sama często tam siadam i spijam, podglądając roślinki, a szczepki wiosną do ciebie trafią, mam się czym podzielić z Tobą
Pomysł na Czerwony mostek wiesz ja uwielbiam kolor czerwony, w domu też jest akcentem, pewnego razu zobaczyłam czerwony mostek na okładce "Mojego Pięknego Ogrodu" zauroczył mnie i już nie było odwrotu.