Gosiu, nie uwierzysz, ale mi też się udały wszystkie 4 odmiany pomidorków. Jeszcze dojrzewają,ale są zdrowe i ładne.
Tak nawiązując do wcześniejszej dyskusji, wprawdzie znam Cię tylko trochę, ale jednak na żywo, a nie tylko przez net i od pierwszego spotkania polubiłam Cię za Twój niezłomny charakter, który widać w każdym zakątku domu i ogrodu. Lubię Twoją szczerość i uważam, że jesteś tu na forum autentyczna. Nic się nie zmieniaj, rób dalej swoje.
Buziaki
wierze i wierzyłam w twój sukces warzywny
pewno nie tylko pomidorki są twoją dumą
apropo reszty to ja lubię siebie za swoją szczerość choć pewnie nie raz zadaje ona ból innym.
Kto mnie ceni ten mnie kocha.
Kto mnei nie lubi ten mnie nie ceni.
Moje serce jest duże i wyrozumiałe. choć nie należę do osób które owijaą w bawełnę to jak prawię koplamenta to tylko szczere.
ps. lecisz mi jeszcze cebulową przysługę za warzywnikową ściągę dlatego zapytam:
znasz jakiegoś białego tulipana późno kwitnącego wysokiego?
I w tym chyba jesteśmy podobne. Mnie za mój szczery jęzor albo kochają albo nie znoszą. Taka karma. Ja też nie mam problemów z przyjmowaniem konstruktywnej krytyki.
Na szczęście na brak przyjaciół i dobrych znajomych nie narzekam, więc wolę być dalej sobą.
Z białych tulipanów polecam White Emperor, bo bardzo długo i obficie kwitnie. Fajny jest też Triumph White Dream, ale też kwitnie w kwietniu. Z innymi białymi nie mam doświadczenia.
Gosia ales zapodała inspiracje z woda i schodami.... Juz marze... Tylko niech mi ktos powie jak w takim płytkim zbiorniku utrzymac tak krystaliczną wode?