Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Sebek 20:28, 22 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

A jak juz sie podzielilo,dokladnie ID bo musialy byc wysadzone z dotychczasowego miejsca to jak im pomóc przezyc?

Podlewaj Ja mam nadzieję, że moim to wystarczy

Ice Dance przeżyją niemal wszystko, o nie się nie martw
nawigatorka 20:38, 22 wrz 2015

Sebek napisał(a)

Podlewaj Ja mam nadzieję, że moim to wystarczy

Ice Dance przeżyją niemal wszystko, o nie się nie martw

Dzieki Sebek.wlasnie liczylam na to ze jesli zadbam o wilgoc i bedzie dosc cieo to sie ukorzenia.oby.
chojna 22:09, 22 wrz 2015

Asiu możesz je gnojowka ze skrzypu podlać , lepiej się zadomowią w nowym miejscu.
Rozplenice jedną przesadziłam w nowe miejsce. Zaczęła żółknąć i stanęła.
Musiałam.

Pozdrowka
Magda70 10:34, 24 wrz 2015

Cześć
polinka 12:40, 24 wrz 2015

Ponawiam pytanie bo chyba przeoczyłaś

Ostatni post

https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=1160
Margarete 16:27, 24 wrz 2015

Gocha pod tymi Beatlesami w kulkach przy schodach masz ziemie z korą czy żwirek ?
Bede u siebie wygrzebywać bukszpany w kulkach z rabaty bo mi pożarły inne rosliny ( jak kto głupio sadzi to tak ma )i bede dosadzac stożek bukszpanowy ale bym chciała jakiegos zadarniacza do nich mysłałam o runiance (ale tam słonce - choć u Any na słoncu runianka daje rade) albo o tych Beatlesach własnie....a u ciebie jak tam na tej rabacie ze słoncem ?

Ogród boski, ale to juz pisałam wiele razy - za niekokoszkowanie podziwiam, bo mnie sie to nie udaje...ale gdybym sie tak uporzadkowała w głowie i w ogrodzie i była konsekwentna to bym nie była ja .... i tak ma być, róznimy sie przecież wiec i ogrody mamy rózne.
Pozdrawiam - jest cudnie
malkul 18:22, 24 wrz 2015

Magda70 napisał(a)
Cześć

cześć
malkul 18:23, 24 wrz 2015

Margarete napisał(a)
Gocha pod tymi Beatlesami w kulkach przy schodach masz ziemie z korą czy żwirek ?
Bede u siebie wygrzebywać bukszpany w kulkach z rabaty bo mi pożarły inne rosliny ( jak kto głupio sadzi to tak ma )i bede dosadzac stożek bukszpanowy ale bym chciała jakiegos zadarniacza do nich mysłałam o runiance (ale tam słonce - choć u Any na słoncu runianka daje rade) albo o tych Beatlesach własnie....a u ciebie jak tam na tej rabacie ze słoncem ?

Ogród boski, ale to juz pisałam wiele razy - za niekokoszkowanie podziwiam, bo mnie sie to nie udaje...ale gdybym sie tak uporzadkowała w głowie i w ogrodzie i była konsekwentna to bym nie była ja .... i tak ma być, róznimy sie przecież wiec i ogrody mamy rózne.
Pozdrawiam - jest cudnie

mam żwierk i szmatę pod nim. na tej przy schodach to trochę słońca i trochę cienia.

każdy inny ogród i każdy piekny
malkul 18:24, 24 wrz 2015

polinka napisał(a)
Gosiek, gdzieś czytałam, że też nie lubisz kwitnących gracków? Prawda to?

W tamtym roku obcinałaś te kwiatostany albo masz jakiś inny mądry patent aby nie zakwitły?

przegapiłam, przepraszam

w tamtym roku gracki u mnei kwitły. nic im nei robię daję pole do popisu naturze, raczej staram się nei ingerować. i nei mam sposobu na nie kwitneinie. moje w tym roku jeszcze nie kwitną.
malkul 18:25, 24 wrz 2015

chojna napisał(a)
Asiu możesz je gnojowka ze skrzypu podlać , lepiej się zadomowią w nowym miejscu.
Rozplenice jedną przesadziłam w nowe miejsce. Zaczęła żółknąć i stanęła.
Musiałam.

Pozdrowka

ja przesadziłam niedawno molinię i też skiepczała neisttey ale wierzaże w przyszłym roku będzie git.