Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

inag 00:16, 14 maj 2016

Zobaczyłam galaretę i tylko sie upewniłam że jednak mnie do takich dań nie ciągnie
Domek piękny
Madzenka 09:53, 14 maj 2016

Mój maź na szczęście ze mną architektonicznie zgodny.

Ale kolejny dom kiedys nie bedzie stodoła
Madzenka 09:56, 14 maj 2016

Objrzalam i jestem niezadowlona.... Planuje remont i co mam zostac przy białym i jasno szarym i jasnym drewnie.....? Nic innego sie nie pojawia co by mnie zainspirowało.

Ale dechy na elewacji boskie! Ale ja juz taka miloscia do drewna nie pałam....
Jagodaa 10:00, 14 maj 2016

Uwielbiam tymbaliki i często robię. Wieprzowej galarety nigdy tak do końca nie jadłam, jak byłam mała to wybierałam czasem tylko galaretkę, bez mięsa .
nawigatorka 10:06, 14 maj 2016

A ja choc nie wyobrazam sobie zmieniac domu chcialabym kiedys zbudowac dom na bazie jakiejs starej stodolowatej zabudowy...lubie nowoczesnosc ale lubie tez reaktywacje starych materialow.
Zeta 10:18, 14 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
A ja choc nie wyobrazam sobie zmieniac domu chcialabym kiedys zbudowac dom na bazie jakiejs starej stodolowatej zabudowy...lubie nowoczesnosc ale lubie tez reaktywacje starych materialow.

Najpiekniej wyglada nowoczesność a nawet surowy minimalizm zmieszany z akcentami starych belek na przykład
nawigatorka 13:58, 14 maj 2016

Zeta napisał(a)

Najpiekniej wyglada nowoczesność a nawet surowy minimalizm zmieszany z akcentami starych belek na przykład
albo kamienia np.kiedys widzialam koryto uzyte jako wielka umywalka...piekne.tylko tej fotki znalezc nie moge
blyxa 22:49, 14 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Mój maź na szczęście ze mną architektonicznie zgodny.

Ale kolejny dom kiedys nie bedzie stodoła

A jaki?

Ja bym budowała stodołę lub kostkę, bo mnie skosy na górze jednak wkurzają (myślałam, ze nie będą wkurzać jak wybierałam projekt).
Jednak budować nie będę bo nasz jest bardzo solidnie wykonany (wiele rzeczy dopieszczaliśmy samemu, dzień w dzień ktoś patrzył ludziom na ręce jak robili) i nie mamy siły, aby takie zaangażowanie w budowę powtórzyć.

Gdybym jednak miała kiedyś szóstkę w kumulacji totka, to marzy mi się dom w młynie. Stary młyn, ekologiczny prąd, szum wody, strumień za oknem...

Nawet sobie nie wyobrażam, ile musiałabym mieć kasy aby to zrealizować
Madzenka 09:59, 15 maj 2016

Ja mam stodole, niestey , bo plan zagospodarowania nie pozowlił na płaski dom, ktory mi sie marzył.
malkul 08:52, 16 maj 2016

pomysł na przdoogródek na gotowo
http://www.homebook.pl/inspiracje/ogrod/219424_nina-109-00-m2-ogrod-styl-nowoczesny