Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Dominika11 07:31, 20 lip 2016

ależ się u Ciebie na ochałam i achałam - pieknie masz widze, że teraz lawenda gra pierwsze skrzypce - cuuuuuuuuuuuuudnie idę jeszcze raz powzdychać
siakowa 08:46, 20 lip 2016

malkul napisał(a)

nie sypnełam im papu
lenia miałam
a teraz to już busz jest i ciążko tam wleźć
a co dokładnie jarzmiankom można dac?
08:56, 20 lip 2016
czytam o e-M-ach ... ich pędzie ogrodowym i robotach domowych

może mój nie wygląda ale idealnie się wpisuje w te praktyki
wszystko się zgadza ...większość prac czeka na stosowny czas ....a ja chcę teraz-zaraz-natychmiast! i najlepiej 10 rzeczy naraz! i czekam sobie dalej a lista ciągle rośnie końca nie widzę.
LeniwaOla 11:00, 20 lip 2016

malkul napisał(a)

Ouś Czesć
mroczne foty kiedyś jeszcze będą
ale troszkę mało czasu mam
staram sie pracować
choc przy dzieciach to mega wyzwanie
spodobało mi sie stwierdzenie o Emach z domieszką

ło kurdę, masz dwójkę na wakacjach w domu? No to nie masz lekko... Znaczy się super spędzić z dzieciakami więcej czasu, ale jak masz terminy nad głową, to człowiekowi ciśnienie rośnie. Jak nocka dzisiaj? My z młodą zaspałyśmy, obudziła mnie o 9:00 stwierdzając, że chyba jest już dzień
Beztroskich wakacji zatem życzę
hindsight 19:07, 20 lip 2016

Gosia, byłam tu już wcześniej, ale teraz przeryłam cały wątek od pierwszej strony, omijając zimowe miesiące. Został mi ten rok, bo tu sobie poskakałam. Co za fascynująca historia! Te twoje początkowe rozterki, a potem poszłaś, jak burza! I efekt jak burza - piorunujący! Dodam, że nie mogłam się oderwać, bo na tym wątku się tyle działo. A to cycki i kutaski, a to AgaeM zmienia awatar na czachę lwiej paszczy obśmiałam się jak norka no ale wątek bardzo pouczający, naprawdę można się sporo dowiedzieć.

No a ogród - nie do uwierzenia! Magnolii gratuluję projektu, a tobie wytrwałości, bo ktoś, kto nie miał ogrodu nie jest sobie w stanie wyobrazić, ile to pracy. Mężowi też, bo narobił się chłop i to z jakim efektem! Podziwiam i ciebie, i oczywiście to dzieło sztuki.
malkul 20:07, 20 lip 2016

hindsight napisał(a)
Gosia, byłam tu już wcześniej, ale teraz przeryłam cały wątek od pierwszej strony, omijając zimowe miesiące. Został mi ten rok, bo tu sobie poskakałam. Co za fascynująca historia! Te twoje początkowe rozterki, a potem poszłaś, jak burza! I efekt jak burza - piorunujący! Dodam, że nie mogłam się oderwać, bo na tym wątku się tyle działo. A to cycki i kutaski, a to AgaeM zmienia awatar na czachę lwiej paszczy obśmiałam się jak norka no ale wątek bardzo pouczający, naprawdę można się sporo dowiedzieć.

No a ogród - nie do uwierzenia! Magnolii gratuluję projektu, a tobie wytrwałości, bo ktoś, kto nie miał ogrodu nie jest sobie w stanie wyobrazić, ile to pracy. Mężowi też, bo narobił się chłop i to z jakim efektem! Podziwiam i ciebie, i oczywiście to dzieło sztuki.

przepraszam
mam zawał

malkul 20:07, 20 lip 2016

siakowa napisał(a)
a co dokładnie jarzmiankom można dac?

obornik najlepiej
malkul 20:08, 20 lip 2016

Madzenka napisał(a)
Wszystko co wczoraj wycinałem w ogrodzie rzuciłam na trawnik bo M miał kosić. Czekałam pół dnia, nadrobił ligę polską, przespał się, trawnik dalej nie skoszony. Gdy wreszcie podjął ten heroiczny trud zaczęło padać.... I wiesz co pomyslałam , ze wole M niż gdyby go miało porazić prądem.... Myśle trawnik może poczekać do jutra ale deszcz się zlitował i przestał padać

Byłabym zołzą gdybym nie napisała ze w między spaniem a liga ugotował obiad
Ale nie byłabym sobą gdyby, nie oczekiwała ze skosi w 5 sekund po daniu przeze mnie sygnału....

u nas też wreszcie nie leje
trawnik dzis dostał papu bo już długo się prosił
malkul 20:09, 20 lip 2016

ren133 napisał(a)
...

PS Jak się tresuje lawendę żeby tak na baczność stała?

przy tych deszczach tez leżała, teraz wraca do normy
malkul 20:10, 20 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
co jak co ale Twoj to lektura obowiazkowa

ta
ostatnio nei masz u mnie nic ciekawego