Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

alinak 21:50, 04 sie 2013

Gosia . od dechy do dechy pochłonęłam co ty tworzysz w ogrodzie .szczęka mi opadła jak dochodzę do efektów . kobieto nie przeginaj z ciężkimi pracami , pomalutku .wiem co mówię po 10 latach kręgosłup mam w rozsypce . kamień zostaw mocniejszym . pięknie ten projekt wyjdzie . ciekawam końcowego efektu .
malkul 21:52, 04 sie 2013

asc napisał(a)

Dawaj do mnie... będziemy sie inspirować i podtapiać

i całować!
malkul 21:54, 04 sie 2013

Alinko - kobieto z czerwonym pudełkiem
Zawstydziłam się
słucham ale nie słucham bo jurto mus w planach kolejny gabion napełnić
nie jest to takie ciężkie, były gorsze prace.
Twoja rozplenica pieknie urosła bo śliczna sporą kępą mnie uraczyłaś
siedzi w donicy tej szarej stalowej pod oknem w kuchni
i tojeść też pięknie urosła jest sobie razem z tymi od Anny ostrojęzycznej
magnolia 22:16, 04 sie 2013

znalazłaś coś fajnego do bonsai? Ostatnio myślałam o Tobie patrząc na cudną morwę Spiarata- stała w Leroy taka że ech. nawet bym ja wzieła w ciemno- doskonały bonsai, za niecałe 200 zł ( juz taki ze 150 cm, krzywy jak z Japonii ), ale okazało się że jest już kupiony.

obiecałam fotke graba, i zrobiłam. Ale mam sklerozę, więc Ci nie posłałam.

Wg mnie co roku jest lepiej, choc wciąz na zdjeciach wychodzi jak drapak ( w realu mniej drażni, widać mu zgrubienia i zagęszczenie liści)

magnolia 22:18, 04 sie 2013

inspiracje super, te z Oudolfa dla mnie bajeczne....
agniecha973 22:23, 04 sie 2013

Dziewczyny, ale my na tą inspiracie w Polandii nie mamy szans. Dobrze myślę? Czosnki kwitną od początku czerwca, a stipa wtedy marniutka jeszcze

http://pinterest.com/pin/148618856425235808/
agniecha973 22:25, 04 sie 2013

Magnolio, podpatruję Twojego graba i zastanawiam się czy swoje dobrze podcięłam. U Ciebie widzę dwa razy przewodnik ciachnięty, a ja w dwóch chyba mam tak na dwie strony puszczony i nie wiem jak on się dalej rozbuja, puści każdy pęd swój do góry czy jak?

Twoj grab ma świetne tło, będzie tu błyszczał.
magnolia 22:34, 04 sie 2013

za pierwszym razem był ciachnięty przypadkiem- M. go skosił w trawsku po pachy ( bajkowy krajobraz kupionej działki).
Masz puszczony na dwie strony- czyli na dwa przewodniki?- takie też sa bardzo malownicze. Ja trochę żałuję, że nie mam go na dwa pędy- jeden dominujący, drugi trochę niższy. Ale to efekt sporów i kompromisów małżeńskich.
malkul 22:35, 04 sie 2013

Martuś-nie wiem czy znalazłam , napisałm emaila z zapytaniem , okaże się
za graba dziękuję, wreszcie kochana , wreszcie

no faktycznie jak mu sie przypatrzeć to widac gdzie będą chmurki. i tak jak aga mówi na tym tle będzie jak marzenie.
jak twoje donicowe?
pokażesz?
magnolia 22:36, 04 sie 2013

agniecha973 napisał(a)
Dziewczyny, ale my na tą inspiracie w Polandii nie mamy szans. Dobrze myślę? Czosnki kwitną od początku czerwca, a stipa wtedy marniutka jeszcze

http://pinterest.com/pin/148618856425235808/

To samo pomyślałam- w Polsce sie nie da, chyba że wiosna kupi zie i dosadzi jakieś 200 szt stip dobrze podgonionych i podsadzi nimi zgrabnie pole czosnków