Dziękuje Ci za przypomnienie u mnie tych slow. Moja babcia właśnie w Wigilię zawsze używała tego samego zdania przekazywanego od pokoleń przy łamaniu się oplatkiem. Chyba mamy podobne "zawodowe" zainteresowania. O kultywowaniu tradycji nie wspomne Do siego Roku
świetny! pewnie często ją odwiedzasz i Twoje świąteczne wnętrza też w moim stylu a potrójne bombki na choince to zgapię za rok
Filcoki
Kutię na stole miałaś? BossszzE jakie to niedobre, Mama zrobiła po raz pierwszy i ostatni Tak czy inaczej kupuję ten "brak" dekoracji
Ślicznie na święta miałaś i w domu i w ogrodzie. Fajna zastawa - czy ona jest z Ikei bo podobne tam widziałam?
znam go, mam ta firmę dodaną w polubieniach na fejsie
Witaj Trochę w tym nowoczesnym straciłam głowę. Nie moje klimaty, ale tak podświadomie, całkiem moje! Ogrodowa przestrzeń, która pogodzi ze sobą tak różne sfery, a przy tym jest tak spójna- miałaś bardzo dobrego projektanta? Trudno mi jest przebić się przez te tysiące stron, więc mogę być niedoinformowana. Z drugiej strony, te smaczki, żarty i dobrej jakości dodatki świadczą, że ktoś na bieżąco nad tym czuwa. Kto? Rety! To ja jestem kokoszką!