Gosia pięknie u Ciebie jak zawsze macham cieplutko i delektuję się zdjęciami
Gosia piękna wiosna u mnie rozplenice jeszcze śpią tak czyściutko żadnego ździebełka . pffff
Pieknie u Ciebie jak zwykle Nawet kot pasuje Ci do ogólnej kolorystyki tarasu
Gosia, widziałam w wizytówce, że masz/miałaś rozplenicę w donicy przy drzwiach? Co to za odmiana i jaka strona świata? Chyba że to nie była rozplenica? o tu: https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/94/944864/original.jpg Chciałabym jakieś trawsko postawić przy drzwiach i szukam inspiracji i jeszcze jakbyś zdradziła skąd te szare cylindryczne donice
Gosia fajnie, ze obfociłaś ogród. Posprzątane masz wszystko, super wszystko startuje. U mnie rozplenice jeszcze śpią.Twoje to już takie grubaski-dzieliłaś je kiedyś?
Gosia nie wiem jak to się robi, że wraz z wiosną porządek przychodzi? U mnie wiosna niby już dotarła, ale i jakiś ogólny bałagan. U Ciebie porządeczek, wszystko uczesane, wysprzątane, stoi na baczność....powzdycham!
Gosia a jak stare sa twoje rozplenice? dzieliłas je już? moje będą u mnie 3 sezon o ile ruszą ale sa ogromne i trudno je było ściąć. Przemknęła mi wtedy myśl , ze może to juz czas na podział...