Gosia nie wiem jak to się robi, że wraz z wiosną porządek przychodzi? U mnie wiosna niby już dotarła, ale i jakiś ogólny bałagan. U Ciebie porządeczek, wszystko uczesane, wysprzątane, stoi na baczność....powzdycham!
Gosia wybacz, że u Ciebie ale nie mogę się powstrzymać
Jak czytam takie "przesadzone" komentarze...
...to na usta ciśnie mi się tylko jedno zdanie. Dziołcho, aleś Ty głupia.
A za kota dzięki, mam ostatnio parcie na koty a tym bardziej rasowe. Szukam tylko takiego z odpowiednimi cechami rasy Muszę o tych brytyjskich poczytać
Też mam zamiar posadzić w tym roku pelargonie do donic, w końcu się do nich przekonałam
Jej jak patrzę na te idealnie czyste gabiony to nie wiem jak to robisz U mnie po zimie i jesieni jest taka ilość liści, że nawet odkurzacz tego nie zbiera No ideał jak nic..
a kot cudo.. przebił ci ogródno dobra .. prawie
Gosiu można patrzeć i patrzeć
Ogród jak zwykle idealny.
Też już oglądałam pelargonie. Muszę najpierw poszukać wkładów do wysokich donic.
Bardzo lubię te jasne tulipany. Startują u mnie najszybciej.
Pomiziaj kocurka proszę
Gosia Twój ogród pamiętam jak trafiłam na O. był na mojej liście ulubionej w ścisłej czołówce i zostało tak do dziś... pięknie masz...a kocurek jaki "wypasiony"
Gosia a jak stare sa twoje rozplenice? dzieliłas je już? moje będą u mnie 3 sezon o ile ruszą ale sa ogromne i trudno je było ściąć. Przemknęła mi wtedy myśl , ze może to juz czas na podział...
Ja nie mogę przekonać się do pelargonii. Dwa razy próbowałam i ładne są póki kwitną a potem robią przerwę i do końca sezonu mam tylko liście. nie wiem czemu bo nawóz dostają i podlewane są. Coś im u mnie nie pasuje.
Wolę surfinie. Zdecydowanie.