Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony zakątek z Antonówką

Zielony zakątek z Antonówką

KasiaBawaria 20:53, 19 kwi 2020

Dziekuje ci za odpowiedz a kocurki kastrowane? Cudne sa, brakuje mi kota w domu
AnnaMS 23:31, 19 kwi 2020

KasiaBawaria napisał(a)
Dziekuje ci za odpowiedz a kocurki kastrowane? Cudne sa, brakuje mi kota w domu

Kasiu, kastrowane, tylko Stefan, ten najstarszy nie, w zimie śpi z nami, a jak jest już ciepło to tylko przychodzi na jedzonko i pokiziać się
KasiaBawaria 07:23, 20 kwi 2020

Stefan?No cudnie Jak sie inne nazywaja?
AnnaMS 11:06, 20 kwi 2020

KasiaBawaria napisał(a)
Stefan?No cudnie Jak sie inne nazywaja?

Kasiu, takie nasze - nasze to Romeo i Malwinka - na ostatnich zdjęciach, przygarnięte: Stefan, Pięknotek i Silver zwany Gebelsem.
Historia kocia jest napisana na str.82, a zdjęcie Stefana na str.81 i 100. Całą rodzinkę niebawem pokarzę.
KasiaWB 22:54, 23 kwi 2020

Aniu,
przeczytałam historię Twojego ogrodu od początku do teraz już kiedyś jak założyłaś wątek byłam, ale teraz ponownie sobie odświeżyłam, bo przez moją nieobecność trochę mnie ominęło. Już wszystko wiem co i jak Śliczny masz ogród Kibicuję wszelkim realizacjom
Serdecznie pozdrawiam!!!
AnnaMS 23:07, 23 kwi 2020

Witaj Kasiu Jej, cieszę się, że czytałaś Właśnie teraz byłam u Ciebie i jeszcze raz podziwiałam Twoją kolorową wiosnę. Oj czarujesz aparatem, wyobraźnia działa, by się mogło wydawać, że masz duży ogród już urządzony, a tu poprawek Ci się zachciało ... Wiem, że ciężko pracujesz każdego dnia, trzymam kciuki za szybkie ukończenie ogrodowego dzieła
sylwia_slomc... 23:17, 23 kwi 2020

Malinotruskawka mnie kusiła kiedyś , ale nie znałam nikogo, kto by miał i wiedział jak z owocowaniem i jaki smak. Ciekawa jestem jaką wystawisz opinie tej roślinie
AnnaMS 00:33, 24 kwi 2020

Witaj Sylwio Malinotruskawka jest leśną, naturalną japońską rośliną - nie krzyżówką, a ja posadziłam ją na słońcu, pewnie nie da rady rosnąć na takim stanowisku, już mi się brzydka zrobiła, pewnie będę musiała posadzić ją jeszcze raz gdzieś w cieniu. Posadziłam ją na złym stanowisku, ponieważ dopiero teraz ogarniam grządki cieniste w moim sadku. Nie wiem czy doczekam się owocków w tym roku, jeżeli tak, to obiecuję podzielić się opinią na jej temat
anabuko1 07:58, 24 kwi 2020

Ja kiedyś miałam malinotruskawkę.
Owoce spore dekoracyjne. W smaku - bezsmakowe.
A rozmaiła mi się bardzo.To ją potem się pozbyłam.
Pozdrawiam Aniu
AnnaMS 08:32, 24 kwi 2020

Witaj Aniu jedni mówią że owoce dobre, inni że bezsmakowe, ciekawe od czego to zależy ? Spróbuję i ja coś uhodować, niech się mai, zobaczymy