Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Akcja reanimacja -zmiany w ogrodzie czas zacząć

Akcja reanimacja -zmiany w ogrodzie czas zacząć

Kamcia 19:41, 16 maj 2019

Wierzę... najważniejsze, że już mu lepiej.

Slyszalam, ze dziś na Śląsku to nawet słoneczko wyszło, to możesz wracać do ogrodu

Kim 20:08, 16 maj 2019

Świeciło słońce ale jest tak mokro że woda stoi wszędzie już mam serdecznie dość tego deszczu
mam nadzieję że może w sobotę coś podziałam
Jola_M 20:19, 16 maj 2019

Na szczęście dzieciaki po takich zabiegach szybko wracają do siebie. Co prawda moja miała tylko podcinane, ale wieczorem po zabiegu chciała, żeby jej bułkę dać taka była głodna. Mam nadzieję, że Twój synek też szybko się zregeneruje Przynajmniej lepiej będzie mu się oddychało i mniej chorób się będzie czepiać pozdrawiam - u nas też mokro jak cholewcia. Byle do weekendu
Kamcia 20:51, 16 maj 2019

Moja mama mowila, ze po tych deszczach to ma trawnik jak na stadionie olimpijskim

Moj trawnik to masakra w tym roku. Mlecz opanowal wiekszosc terenu. W sobote go spryskalam, z wielkimi wyrzutami serca, bo u nas trabia o tym, ze mlecz to lekarstwo... ale przez niego nie chce mi rosnac trawa. Nie mam nic przeciwko stokrotkom na trawniku, ale mlecza nie trawie...

Kim 21:05, 16 maj 2019

Jola_M napisał(a)
Na szczęście dzieciaki po takich zabiegach szybko wracają do siebie. Co prawda moja miała tylko podcinane, ale wieczorem po zabiegu chciała, żeby jej bułkę dać taka była głodna. Mam nadzieję, że Twój synek też szybko się zregeneruje Przynajmniej lepiej będzie mu się oddychało i mniej chorób się będzie czepiać pozdrawiam - u nas też mokro jak cholewcia. Byle do weekendu

Mój mały wieczorem po zabiegu wciągnął cały kubek chłodnego kisielu i jeszcze by chciał
A kiedy przywieźli go na salę po zabiegu pierwsze co mi powiedział to to że może przez nos oddychać a męczyło go to już dawno dopiero jak trafiliśmy do poradni przy szpitalu pediatryczny w B-B na super laryngologa to zgiagnozował go prawidłowo
Kim 21:11, 16 maj 2019

Kamcia napisał(a)
Moja mama mowila, ze po tych deszczach to ma trawnik jak na stadionie olimpijskim

Moj trawnik to masakra w tym roku. Mlecz opanowal wiekszosc terenu. W sobote go spryskalam, z wielkimi wyrzutami serca, bo u nas trabia o tym, ze mlecz to lekarstwo... ale przez niego nie chce mi rosnac trawa. Nie mam nic przeciwko stokrotkom na trawniku, ale mlecza nie trawie...

Nie tylko u Ciebie mlecz panoszy się na trawniku mój mąż też ostatnio pryskał na chwasty a ja na niego patrzyłam i truchlałam żeby przez przypadek nie popryskał mi roślinek bo to możesz tłumaczyć a on swoje
A to lekarstwo niech sobie rośnie na łące a nie na naszych trawnikach
Nowa12 22:24, 16 maj 2019

Kim napisał(a)

Tak miałam w zeszłym roku, jeden kwiatek, którego ledwo znalazłam w gąszczu liści .
Magleska 22:36, 16 maj 2019

Nadrobiłam

dobrze ,że już w domu jesteście i synek dobrze zniósł zabieg

kwiatuszek derenia uroczy
nowy kształt trawnika i rabaty zaproponowany prze Asię -rewelacja

dziś w końcu bez deszczu i oby już ten deszcz na razie nie wracał

pozdrawiam wieczorowo

Kim 13:08, 17 maj 2019

Magleska napisał(a)
Nadrobiłam

dobrze ,że już w domu jesteście i synek dobrze zniósł zabieg

kwiatuszek derenia uroczy
nowy kształt trawnika i rabaty zaproponowany prze Asię -rewelacja

dziś w końcu bez deszczu i oby już ten deszcz na razie nie wracał

pozdrawiam wieczorowo

Dziękuję za miłe słowa
Do szukania kwiecia w dereniu zainspirowała mnie Agatka ,grzebałam jak szalona i jest ale szczerze mówiąc to nastawiałam się raczej na kolor biały nie taki jakiś zielonkawy

A przerabianie tej rabatki to idzie mi fatalnie (jak i całego ogrodu) jak nie choroby to pogoda do kitu nie mówiąc o braku czasu
Ale dzięki pomocy Asi i ogrodowiczanek chociaz jakiś plan jest korci mnie przekopać wszystko ale mój mąż patrząc na mnie klupie się w głowę i mówi że jestem w gorącej wodzie kąpana I zrób tu coś człowieku
Kim 13:42, 17 maj 2019

Moj znienawidzony skalniak

I troszkę innych widoków