Można tak powiedzieć chociaż w sumie taras jest na poziomie ogrodu, dlatego jest tylko nieduży pasek poniżej ogólnego poziomu A te krokusiki też bardzo lubię
Szkoda, że już skończył się sezon na krokusy, ale królują za to sklalnice, szafirki..
Dokładnie ale tęsknię za słońcem i ciepłem..u nas w Częstochowie straszny ziąb. Dzisiaj okryłam hortensje ogrodowe, bo przez trzy kolejne noce, temperatura ma spadać do minus 3 zastanawiam się czy nie jestem nadgorliwa, ale są takie pięknie jak kwitną..
Kasiu jesli nic sie nie zepsuje pogodowo to w majowy weekend wykopie dla Ciebie zawilcow troche plus to co jeszcze ci obiecałam Wreszcie zaczeło je być widac.
Bardzo się cieszę i w takim razie czekam, jeżeli masz fiołki te zwykłe jadalne, to tez bym chciała kilka, bo stwierdziłam, ze część suchą leśną zadarnię fiołkami Zawilcom szykuję bardziej wilgotne miejsce
nie wiem czy one sa jadalne, zerknij u mnie, pokazałam na wątku. te fiolki mam od Wusi ładnie mi rosna, chcesz tez tojeści aurea? swietnie zadarnia i w cieniu jest ładnie limonkowa.