Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Marta 10:32, 26 sie 2012

Śliczne zdjęcia limki i nie tylko Super wyszedł Ci wianek, a rojniki świetnie wyglądają w drewnianej doniczce. Pozdrawiam
Konstancja30 11:42, 26 sie 2012

dzień dobry z tą uroczą kompozycją rojników ... ale się rozpychają ... a ptaszki ... no a ptaszki to już jak kropek nad "i" ... miłej niedzieli
Moniika 11:43, 26 sie 2012

noemi napisał(a)
Carexy evergold przed żurawkami ....

Przepiękne rojniki!!! Uwielbiam je... Twoje z ptaszkami są niesamowite
anieszka 11:49, 26 sie 2012

A może ramkę zrobić metalową, zamocowaną na stałe do podłoża, wtedy nie trzeba by było wiercić w elewacji
Miłej niedzieli
eliza3 11:54, 26 sie 2012

Rojniki w donicach, świetny pomysł Mogę zgapić?
Przetacznik 11:58, 26 sie 2012

Ach jak pięknie u Ciebie - wianek, cały ogród pełen konsekwencji, harmonii i błogiego spokoju - takie wywiera na mnie wrażenie... Rojniki zachwycjają mnie także, wyglądają jak takie różyczki- rozetki, i mają tajemnicze mieniące się kolory takie patynowane zielenie i brunatności...
tengel27 12:02, 26 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

dzień dobry z tą uroczą kompozycją rojników ... ale się rozpychają ... a ptaszki ... no a ptaszki to już jak kropek nad "i" ... miłej niedzieli

Rewelacja - kompozycja doskonała.
KasiaWB 12:05, 26 sie 2012

Madzia, przyłączam się do zachwytów nad ogrodem. Wianek wspaniały, jak z magazynu wnętrzarskiego - też bym chciała taki mieć
Pozdrawiam
noemi 15:36, 26 sie 2012

Martek dziękuję ....niedziela mija błogo....

Lenko .... czekam jutro na fotkę ze spotkania z Syla ....pamiętajcie o nas ....choć jedno zdjątko

Aniu rojniki od teraz będą u mnie już zawsze.... tak mało wymagające są .... szok

Madżenka limka teraz jest jeszcze limonkowa.... ale trochę jej kolor poprawiłam.... przyznaję się bez bicia ... odkryłam w iPhoto możliwość edytowania zdjęć

Irenko ... thank you wery , wery

Wieloszka .... będziemy razem robić jesienny wianek z rajskich jabłuszek obiecuję .... czynię już przygotowania w tym temacie dla nas , czyli dla całego KOIID .....dam znać o terminie spotkania .... prośba.... jak wpadną Ci w oko takie jabłuszka to alarmuj .... szczerze , to nie widziałam ich w sprzedaży , ale musimy je mieć

Marto witaj bardzo mi miło .... ... takie to budujące co piszecie

Izo kropkę nad i dostałam od Justnki ( stychaz) .... są śliczne.... .... u Kapiasów jest mnóstwo bibelotów tego typu .... mam inne ptaszki od nich .... musimy się przygotować na szaleństwo zakupowe ....

Monika .... główkuję, gdzie je jeszcze wcisnąć u siebie w ogrodzie..... widziałam obsadzoną donice nimi w ten sposób .... że zastępują korę jako ściółkę , robi się z nich taki dywan np. dla bukszpana na nóżce ..... miodzio ..... i we Wrocku na trasie linii tramwajowej na skrzyżowaniu legnickiej w stronę mostu milenijnego całe tory są zarośnięte rojnikami .... wygląda to przepięknie .... kiedyś postaram się zrobić fotkę, zawsze jak jadę autem to się zachwycam tym miejscem .... kolorowe i piękne

Anieszka dzięki za pomysł .... przegadam z M. .... też bym wolała w elewacji dziur nie robić ....

Eliza będzie mi bardzo miło ...

Weroniko jesteś Kochana.....dziękuję, że zaglądasz

Tengel27 Witaj .... dziękuje ....

Kasiu taki wianek bardzo prosto się robi ... tylko podkład trzeba kupić, pistolet na klej i kwiatki ....przyjemna robótka

Dla Was Kochani mój bukiecik

arcobaleno 15:46, 26 sie 2012

Na leżaczku bym sobie u Ciebie z chęcią poleżała! Bardzo przyjemny kącik I rojniki w skrzyneczce mnie urzekły! Że o limkach już nie wspomnę