Martek dziękuję ....niedziela mija błogo....
Lenko .... czekam jutro na fotkę ze spotkania z Syla

....pamiętajcie o nas ....choć jedno zdjątko
Aniu rojniki od teraz będą u mnie już zawsze....

tak mało wymagające są .... szok
Madżenka limka teraz jest jeszcze limonkowa.... ale trochę jej kolor poprawiłam.... przyznaję się bez bicia ... odkryłam w iPhoto możliwość edytowania zdjęć
Irenko ... thank you

wery , wery
Wieloszka .... będziemy razem robić jesienny wianek z rajskich jabłuszek

obiecuję .... czynię już przygotowania w tym temacie dla nas , czyli dla całego KOIID .....dam znać o terminie spotkania .... prośba.... jak wpadną Ci w oko takie jabłuszka to alarmuj

.... szczerze , to nie widziałam ich w sprzedaży , ale musimy je mieć
Marto witaj

bardzo mi miło ....

... takie to budujące co piszecie
Izo kropkę nad i dostałam od Justnki ( stychaz) .... są śliczne....

.... u Kapiasów jest mnóstwo bibelotów tego typu .... mam inne ptaszki od nich .... musimy się przygotować na szaleństwo zakupowe ....
Monika .... główkuję, gdzie je jeszcze wcisnąć u siebie w ogrodzie..... widziałam obsadzoną donice nimi w ten sposób .... że zastępują korę jako ściółkę , robi się z nich taki dywan np. dla bukszpana na nóżce ..... miodzio ..... i we Wrocku na trasie linii tramwajowej na skrzyżowaniu legnickiej w stronę mostu milenijnego całe tory są zarośnięte rojnikami .... wygląda to przepięknie .... kiedyś postaram się zrobić fotkę, zawsze jak jadę autem to się zachwycam tym miejscem .... kolorowe i piękne
Anieszka dzięki za pomysł .... przegadam z M. .... też bym wolała w elewacji dziur nie robić ....
Eliza będzie mi bardzo miło ...
Weroniko jesteś Kochana.....dziękuję, że zaglądasz
Tengel27 Witaj

.... dziękuje ....
Kasiu taki wianek bardzo prosto się robi ... tylko podkład trzeba kupić, pistolet na klej i kwiatki ....przyjemna robótka
Dla Was Kochani mój bukiecik