Noemi wpadałm sprawdzić Twój avatar bo ponoć z Sebkiem podobne - ale nie...................
a w ogrodzie ekstra masz trawki, hortensje i wypielęgnowane wszystko łał
zdjęcia od Kapisów też ekstra zwłaszcza Ty, Madżenka i Wieloszka - świetna energia od Was emanuje ze zdjęć
pozdrawiam
Magdziu.. cieszę się ze spotkania króciutkiego, ale zawsze cos
U Kapiasów była hammeln.. Kupiłam parę sztuk, spodobała mi się Twoja kompozycja rozplenic z bukszpanami.. No i teraz mam dylemat - trawa palmowa czy rozplenica...?
Bogda, Nieszka, Bea rozejrzę się za zawilcem , muszę go zobaczyć na żywo ... bo na razie mam przed oczami połączenie różyczki z lawendą ... drobna różowa albo białą ....
Mira też uważam , że nasze avatarki nie są podobne ...dziękuję za odwiedziny i pochwały .... Dziewczyny są super ... ja się przy nich rozkręcam
Madziu zawilce wg mnie do kwaśn gleby a lawenda przecież wapienna. Ponadto zawilce mają duże liście...
Ty sobie moźe tam cebulowe posadź....???
A jeśli nie to sadź róże ale nie okrywowe tylko wielokwiatowe
Werbena patagońska teź by pięknie wyglądala
a ja trochę niedowidzę i się raz pomyliłam...dobrze że nic nie napisałam..
wracając do anemonów, jak juz będziesz je chciała mieć, to ja mam 3 odmiany 'Whirlwind' - biały, 'Konigin Charlotte' - różowy, i 'Prinz Heinrich' - ciemnoróżowy.
Evchen na właśnie , spotkanie króciutkie , ale jednak spotkanie ... ach cieszą mnie te chwile bardzo ... ja bym Ci radziła rozplenicę .... widziałaś połączenie jej z różami ? piękne ...