Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

anna_studio 17:33, 09 wrz 2012

Noemi, i ja dziękuję za miłe spotkanie...
Nie dotarłam wczoraj do wszystkich....rodzina już wzywała...twierdzą, że ostatnio przeginam
Przy następnej wizycie na Górnym...obowiązkowo wizyta u mnie....zarezerwuj z góry już czas...
Buziaki...
ola 19:32, 09 wrz 2012

Bardzo miło było Cię poznać ,droga Magdziu. Wybacz, że się z Tobą nie pożegnałam, ale gdzieś mi zniknęłaś z oczu. Pozdrawiam.
noemi 20:50, 09 wrz 2012

An cieszę się, że udało nam się pogadać ( choć mam niedosyt ) i wypić razem kawkę ... jak będziecie w moich stronach zapraszam do siebie, adres znacie ...

Olu dziękuję za spacer po ogrodzie ... super się rozmawiało , niesamowite jest to , że czułam się tak, jakbym Cię znała już wcześniej i po prostu spotkałyśmy się u Kapiasów

Marzenko ....oczywiście, że szykuję się na potwora .... a teraz dla Ciebie obiecane fotki

rozplenica i kuleczki

noemi 20:54, 09 wrz 2012

Prawa strona ogródka , eksperyment z hakone ...może wrzośce z przodu przenieść w inne miejsce a tu posadzić trawki ? .... i Limka z prawej

Ewa 20:54, 09 wrz 2012

Ależ pięknie rozplenica wygląda , taka wypasiona kuleczki tez
noemi 20:57, 09 wrz 2012

Lewa strona bardziej kolorowa ....lubią tą kolorystykę ....bordo z zielenią 
Mala_Mi 20:58, 09 wrz 2012

Ewa napisał(a)

Wpadam i się zwykle nie wpisuję.. ale teraz chciałąm napisac, "jaka wypasiona rozplenica"...a tu zong.. taki wpsi co do słowa już jest....... i pozamiatane .... Pozdrawiam.
noemi 21:09, 09 wrz 2012

A tu moje lawendy , po zastosowaniu dolomitu ruszyły .... ale już nie kwitną i smutno to miejsce wygląda ...myślę jak wcisnąć tu róże , okrywowe odpadają , a inne są chyba bardziej wymagające ....no i nie wiem .... może werbenę patagońską tu przesadzić ? ....może macie jakieś pomysły??? proszę ....kolor jest potrzebny od zaraz ino ciasno ...

noemi 21:10, 09 wrz 2012

asc napisał(a)

Wpadam i się zwykle nie wpisuję.. ale teraz chciałąm napisac, "jaka wypasiona rozplenica"...a tu zong.. taki wpsi co do słowa już jest....... i pozamiatane .... Pozdrawiam.

hihihi ... dziękuję Dziewczyny ....moja pierwsza zakupiona roślinka do ogródka , jest wielka to fakt ...pozdrawiam Was serdecznie ....
Bea 21:13, 09 wrz 2012

noemi napisał(a)
A tu moje lawendy , po zastosowaniu dolomitu ruszyły .... ale już nie kwitną i smutno to miejsce wygląda ...myślę jak wcisnąć tu róże , okrywowe odpadają , a inne są chyba bardziej wymagające ....no i nie wiem .... może werbenę patagońską tu przesadzić ? ....może macie jakieś pomysły??? proszę ....kolor jest potrzebny od zaraz ino ciasno ...

a może białe zawilce japońskie,