Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 23:11, 25 sty 2012

Jest ok, tylko ,że zajmuje dużo miejsca i musi być materac, żeby było mięciutko ... w tym sezonie korzystałam z poduch z mebli ogrodowych , ale sama jestem ciekawa jak przezimuje i z powodu braku miejsca na chowanie mebli ogrodowych na zimę , chyba będę musiała zainwestować w meble z technorattanu ... drogie są , ale nie ma wtedy problemu ...liczyłam na jakieś obniżki w zimie, ale nie ma wyboru.

Dzięki za wsparcie , my kobity, możemy na siebie liczyć Nie jest tak źle z tą fryzurą ... najważniejsze , że kolor jest , nie będę już straszyć odrostami.
Sama ścinasz sobie grzywkę ??? Dla mnie to abstrakcja .
Syla 23:11, 25 sty 2012

A powiedz mi Magda czy Twoje wrzośce to Golden Starlet ???? udało Ci się kupić właściwe ???bo mnie raczej nie ......
Matka 23:15, 25 sty 2012

noemi napisał(a)
Sama ścinasz sobie grzywkę ??? Dla mnie to abstrakcja .

sama, sama...
noemi 23:26, 25 sty 2012

Wygląda na to , że tak , dwa mi zakwitły na biało...tylko one takie malunie...mam nadzieję, że jakoś zrekompensuje Ci to szkółka, która wprowadziła Cię w błąd, bo to skandal i granda!
Elfik 11:42, 26 sty 2012

noemi napisał(a)
Nie chowam, okaże się po zimie jak zimuje, jeszcze nie wiem.

Magdusiu, coś mi się wydaje, że będziesz ją musiała olejować... Szkoda, że nie przykryłaś jej na zimę folią...
Pszczelarnia 13:12, 26 sty 2012

A propos mebli ogrodowych: kto wie: czy akacjowe dałyby radę jak taekowe? No nie ma gdzie chować.
kaisog1 13:18, 26 sty 2012

Ewa ja mam duży komplet akacjowych mebli w Kubusiowie. Raczej nie polecałabym zostawiac ich na pastwę losu....
Syla 13:27, 26 sty 2012

noemi napisał(a)
Wygląda na to , że tak , dwa mi zakwitły na biało...tylko one takie malunie...mam nadzieję, że jakoś zrekompensuje Ci to szkółka, która wprowadziła Cię w błąd, bo to skandal i granda!

Kupiłam u nich 150szt ......szkółka zrobiła mi niezłego psikusa , a tak ich wychwalałam...... Widocznie sami nie wiedzą co sprzedają, choć ...... widziałam różnicę w kolorze zieleni. Była jaśniejsza od pozostałych . Na wiosnę poszukam właściwej odmiany
abiko 13:29, 26 sty 2012

150 szt? nieźle...to sobie zrobili reklamę...

aaa i dzięki za maila
Syla 13:29, 26 sty 2012

Elfik napisał(a)

Nie chowam, okaże się po zimie jak zimuje, jeszcze nie wiem.

Magdusiu, coś mi się wydaje, że będziesz ją musiała olejować... Szkoda, że nie przykryłaś jej na zimę folią...

Lub, są dostępne w sprzedaży pokrowce na takie mebelki ..... aaaa swoje muszę pounosić bo w nocy hulał wiatr i poprzenosił mi krzesła