Może jeszcze nie jest za późno... leżak jest z drewna eucalyptusowego . Elu już go latem zaolejowałam, chociaż nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo Danusia pisała, że po oleju drewno robi się brzydkie, ale tak było napisane w instrukcji i jeszcze była taka informacja, że to należy powtarzać, wcześniejszą warstwę usunąć przy pomocy wełny stalowej i jeszcze raz zaolejować.
... ale i tak choruję na mebelki z technorattanu i są bezproblemowe
Potwierdzam bezproblemowość - mam z technorattanu komplet na taras stół i 4 fotele. Wiosną karcher i spray do takich mebli i czyste. Gąbki zabieram na zimę do domu, meble muszę niestety też chować, bo są b.lekkie i silny wiatr mi je porywa z tarasu. W ubiegłym roku widziałam w OBI taki leżaczek do kompletu, ale na razie odpuściłam (ze względu na cenę - no i nie mam jeszcze oczka wodnego z tarasikiem)
Nie Sebuś , ułożę je w kształt rzeki a w puste miejsce na rabacie posadzę właściwe będzie żółto - zielono , a podczas kwitnienia biało- różowo bądź liliowo
Przepraszam Madziu za ciągnięcie rozmowy w Twoim wątku zmykam
Potwierdzam bezproblemowość - mam z technorattanu komplet na taras
.............meble muszę niestety też chować, bo są b.lekkie i silny wiatr mi je porywa z tarasu.
Agnieszka, mam ten sam problem - moje foteliki fruwają!
Potwierdzam bezproblemowość - mam z technorattanu komplet na taras
.............meble muszę niestety też chować, bo są b.lekkie i silny wiatr mi je porywa z tarasu.
Agnieszka, mam ten sam problem - moje foteliki fruwają!
Może moje też będą fruwać w tym sezonie czaje się ciągle na jakieś obniżki, ale niestety ceny nie chcą spadać w dół, sprzedawcom pewnie opłaca się przeczekać zimę niż zrobić promocję
Magdusiu, ja moje foteliki kupiłam w Jysku, są regularne promocje, trzeba obserwować gazetkę, lub pytać. Moje były po 265zł, a w promocji kupiłam po 120.
Naprawdę ?!!! Elu dzięki za info, zaglądałam tam, ale widziałam tylko ratanowe , muszę się rozejrzeć...bo teraz to ciągle przeglądam oferty w internecie, jakoś po sklepach nie chce mi się chodzić, ciemno i zimno to ciągnie mnie po pracy od razu do ciepłego domku