Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Wieloszka 20:18, 17 sty 2012

Elfiku, odpowiem Ci trochę za Noemi - bo u nas dopiero dziś w nocy trochę śniegiem sypnęło, ale przy dodatniej temperaturze prawie nic już nie zostało, błotko tylko...
noemi 21:07, 17 sty 2012

BasiaG napisał(a)
Witaj noemi i moja sąsiadko Przez Smolec przejeżdżam niemal że codziennie wiosną,latem i jesienia a zimą tylko w soboty.Nasza działka znajduje się w Mokronosie Gornym tuż za torami,myślę że znasz te okolice.Podziwiam Twoj ogrodeczek i zmiany jakie w nim dokonałas !Pozdrawiam serdecznie !

Witaj, Basiu pewnie , że znam!!! Koniecznie zapraszam do siebie na kawe Ale fajnie, że coraz nas więcej z jednej okolicy i że się ujawniłaś Mój ogródek to maleństwo , ale też cieszy dziękuję za miłe słowa To kiedy planujesz jakieś nasadzenia u siebie?

noemi 21:13, 17 sty 2012

Elfik napisał(a)
No i gdzie zdjęcia ogródeczka z puchową kołderką? No gdzie??? Pewnie, że kwiatki ładniejsze, ale będzie brak ciągłości w dokumentacji...

Elu jest tak , jak pisze Wieloszka u nas mało śniegu...w sumie to nie ma go i nie ma co pokazać, i wątek mi się nie rozwija
dziękuję , że do mnie zajrzałaś

Gardenarium 21:15, 17 sty 2012

Ja także zaglądam do Magdalenki Pokazuj co jest

Instagram Ogrodowiska
noemi 21:21, 17 sty 2012

tyna napisał(a)
Witaj,
Spełnienia wszystkich najpiękniejszych życzeń, które dzisiaj usłyszysz, powodzenia i zdrowia, pomyślności i radości każdego dnia w nadchodzącym Nowym Roku

Zaglądam, choć wydaje mi się, ze nie zostawiłam jeszcze śladu....powodzenia w dalszych "zmaganiach" ogrodniczych jest dobrze, będzie z pewnością lepiej

Dziękuję Ci za życzenia , za wizytę i słowa otuchy Tynko również życzę pomyślności i spełnienia marzeń w Nowym Roku
noemi 22:08, 17 sty 2012

Gardenarium napisał(a)
Ja także zaglądam do Magdalenki Pokazuj co jest

Oj jak miło , ok, obiecuje pokazać jak u nas zima wygląda, tzn, konkretnie u mnie
noemi 00:13, 25 sty 2012

U mnie taka zima
Rano , przed wyjściem do pracy udało mi się zrobić parę zdjęć.

Matka 00:23, 25 sty 2012

Nie chowasz leżanki?jak zimuje?
noemi 22:38, 25 sty 2012

Nie chowam, okaże się po zimie jak zimuje, jeszcze nie wiem.
Matka 22:47, 25 sty 2012

Podobają mi się te leżanki?Jak się sprawdzają?

Ej, ale włosy masz dobre na awatarzetak a propos wypowiedzi Sebkawłaśnie sobie przypomniałam, że grzywę muszę jutro ciachnąć