Piękny Ci on. Od grudnia mam go na swojej liście zakupowej. Na razie nie spotkałam go w 5-ciu szkółkach, a przez neta nie chce zamawiać. Jako alternatywę mam też wpisanego derenia skrętolistnego Argentea.
Dzięki
Fronty wykończone deską, cofniętą ok 2cm. Miało być oświetlenie led tam wklejone ale jakoś sprawa zawisła w niebycie
Poszukam fotek ale raczej nie mam. Zrobię dziś jak zdążę lub jutro. Jutro pracuję zdalnie to czas się znajdzie
Tutaj fota drugiego tarasu. Ale wykończenie podobne. Może widać pod spodem deskę ciut cofniętą. Tutaj jeszcze dochodzi donica murowana bo jest niżej. Po drugiej stronie domu jest wyżej i jest jedna deska lub dwie zależnie od potrzeby.
Przecudo Dobrze, że zakwitł, zadomawia się
Daphne o wiele ładniejsza od Elizabeth, jak duża docelowo urośnie? Też chętnie poczytam o cięciu ostrokrzewu. Napracowaliście się tej wiosny, nowy warzywnik, ziemianka, całość bardzo efektowna
Też zachwycam się ścieżkami, ciekawie wypoziomowane, placyki, schodki, no i materiał szlachetny Jeszcze ten obelisk na pierwszym planie, po prawej Czy to poidełko?
Różową drzewiastą to chyba mamy taką samą, u mnie jeszcze w pąkach. Jak długo utrzymuje u ciebie kwiaty?
Basiu, sporo masz azalii różnych, cały czas się coś dzieje.
U Ciebie bergenie mają ładne liście, moje wyglądają mocno słabo, liście są brzydkie, chyba je znowu gdzie indziej przesadzę. Może się wezmą za siebie.
Nawet nie wiedzislam ze serduszka moze tak urosnac
Taka to chyba moze byc podzielna tylko trzeba delikatnie widlami ruszyc i obejrzec jak karpa wyglada, zeby korzeni nie uciac
Utrzymujesz go w takiej "pozycji" czy tniesz by się w górę nie piął? Jaka to odmiana cercisa?
Ja swoje trochę wyciągałam do góry. Nie wiem co by było gdybym zostawiła w spokoju.