Aniu, melduję, że ciasto wg Twojego przepisu wyszło Robiłam już 3 razy i smakuje za każdym razem, a jak wygląda Dzięki Tobie nie jestem już taka "noga" w tym zakresie i nareszcie mam efektowne ciasto. Nazwę go Jurajskie
Moja rada, rozkop grunt nieco przy brzozach i sprawdź jak głęboko ziemia jest przesiąknięta i mokra. Tylko tak można sprawdzić, czy mają z amokrom czy za sucho.
Pamiętaj, nic nie zastąpi człowieka, żaden sprzęt nie wiem jaki, jeśli człowiek nie rozpozna potrzeb roślin i ich nie zaspokoi..
Dzieci - wiadomo, wszędzie jest dużo trujących roślin, trzeba dzieci wychowywać i pokazywać im tylko to co wolno jeść. Zrobić grządkę z poziomkami i borówkami a reszty nie wolno.
Odp. powyżej na poprzedniej stronie. Liście są ciężkie, mokro jest, przysrosty duże, a gałęzie nie są na tyle zdrewniałe aby wytrzymać ten ciężar, stąd gną się do ziemi. Nic takiego się nie dzieje złego.
Liście są ciężkie, mokro jest, przysrosty duże, a gałęzie nie są na tyle zdrewniałe aby wytrzymać ten ciężar, stąd gną się do ziemi. Nic takiego się nie dzieje złego.