Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:00, 27 paź 2012

Do góry
u mnie padało wczoraj rano, dzisiaj nie pada ale jest zimno. A czy kordylina może stać zimą normalnie w domu?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:55, 27 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Słuchajcie co zrobic na zimę z kordyliną? Jest wsadzona w duzej donicy na schodach i nawet jej nie mogłam dźwignąć wieczorem, więc wieczorem na szybko zrobiłam jej gustowny namiot z kija od miotły i frotowego prześcieradła

Koniecznie schować w ciepłe miejsce, przymrozków nie przetrwa, wg mnie min +5 stopni ...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:52, 27 paź 2012

Do góry
Słuchajcie co zrobic na zimę z kordyliną? Jest wsadzona w duzej donicy na schodach i nawet jej nie mogłam dźwignąć wieczorem, więc na szybko zrobiłam jej gustowny namiot z kija od miotły i frotowego prześcieradła
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:49, 27 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

wyczytałam u Sebka, że chciałaś być księgowo
nie myśl o czosnkach, jeszcze zdążysz. Romantyczne chwilę przed Tobą

Jeszcze czosnków nie debrałam, kurier mnie nie zastał a dzisiaj we Wrocławiu śnieg ma spaść
Ale w następny weekend ma być ocieplenie to posadzę
sprawdź dokladnie czy się zgadza, bo ja w dwóch ostatnich zamówieniach odkryłam braki 20 czonków giigantów a teraz 50 angelique... teraz tak się zastanawiam czy w pierwszych dwóch zamówieniach też czegoś nie brakowało... teraz tego już nie sprawdzę... Czosnki po reklamacji dosłali, odnosnie angeliq póki co cisza, nic mi nie odpisali....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:42, 27 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Jeszcze czosnków nie debrałam, kurier mnie nie zastał a dzisiaj we Wrocławiu śnieg ma spaść
Ale w następny weekend ma być ocieplenie to posadzę
W Gąszczu u Tess 08:27, 27 paź 2012

Do góry
Teresko piękne zamglone zdjęcie u kogoś wstawiłaś widziałam pare dni temu, ale nie mialam czsau by skrobnąć...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:25, 27 paź 2012

Do góry
znaczy ZAZDROŚĆ przez kogoś przemawia.... kup tymczasową plastikową nie zbije
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 08:21, 27 paź 2012

Do góry
no wiesz! kto to słyszał, żeby po szpitalach się włóczyć
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:19, 27 paź 2012

Do góry
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 08:01, 27 paź 2012

Do góry
Tyle tu wpisów a mi powiadomienia zadne od 21 wczoraj nie przyszły
Ogród Dominiki 07:57, 27 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Domi, Twój ogród zachwyca o każdej porze roku!!! PRAWDZIWE PIĘKNO!!!
Gratuluję sesji w Magnolii, choć uważam, że zmarnowali taki wspaniały materiał ucinając zdjęcia... Niemniej jednak i tak pozostaję wierną fanką!!! Jak Ty to robisz, że znajdujesz czas na ogród przy tylu obowiązkach macierzyńskich? No bo tak dopieszczonych rabatek i trawnika nie można mieć siedząc w domu z założonymi rękami Naprawdę podziwiam!

Dzięki Aga. No staram się nadrabiać w weekendy albo gdy Marta śpi w dzień.Z tym ostatnim jest jednak coraz gorzej, bo snu w dzień jest już coraz mniej. Jakoś jeszcze daję radę ogarnąć dziecko, dom i ogród. Zastanawiam się jednak czy dam radę przy dwójce dzieci....

Czy ja dobrze interpretuję ostatnie zdanie?????
A Magnolię kupiłam i wszystko obejrzałam piekne zdjęcia pieknego ogrodu, mam nadzieję, że z większą sesją w środku numeru Twój ogród też się pojawi

hihihihteż o ym pomyślałąm , ale nie brnełam w zapytania Dominiko mogę Ci powiedzieć, że dasz radę
W Gąszczu u Tess 09:57, 26 paź 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Komplementy od KONu przyjmuję,nie wiem jak to się doKONuje,że mi się rymuje?

hahaha haniu jesteś niesamowita , buziaki ;D
SAŁATKA z selera naciowego 09:43, 26 paź 2012

Do góry
ooo fajny przepis lubię takie proste sałatki, niby proste a smaczne. Ostatnio zajadam się brokułem polanym sosem jogurt gecki z solą i czosnkiem, posypane prażonym slonecznikiem PYCHA
Kiedyś będzie tu pięknie ... 09:32, 26 paź 2012

Do góry
Marzenko to MIŁEGO sam na sam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:30, 26 paź 2012

Do góry
No i stało się... rano padał śnieg, wiatrzysko takie że brrrr, a teraz świeci słonko wiatr dalej dudni. Jak ja nie lubię zimy !!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:02, 25 paź 2012

Do góry
a co Ty tak dzisiaj po nocy?
Ogród zamknięty w skrzyniach 22:58, 25 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
witaj! widzę że zaintrygowalaś wszystkich skrzyniami. Nie wiem dlaczego ale już po wstępię domyślałam się, że to bedzie skrzyniowy warzywnik coraz więcej osób zakłada go własnie w skrzyniach. Gdybym przy domu miała więcej ziemi napewno też bym się zdecydowała na taki ładny warzywniaczek.

Dzięki za odwiedziny No właśnie wielu z moich sąsiadów chyba widząc efekty, też planuje takie ogródki.
Na początku byli sceptyczni...))))
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:18, 25 paź 2012

Do góry
asc napisał(a)

Aniu a Ty pochodzisz z podlasia?

Z Białegostoku
A rodzinę mam też w Łomży (ojciec chrzestny z rodziną) i okolicach Jeżowego.... więc sentymentalnie jestem związana z Podlasiem... a z wyboru z Rzeszowszczyzną... dlatego śmieje sie, że ze mnie lepsza rzeszowianka niz z tych urodzonych, bo ja z wyboru, a oni z musu

haha to koniecznie musisz mnie odwiedzić jak bedziesz w okolicy trzech moich chlopaków rodzonych jest w Białym
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:13, 25 paź 2012

Do góry
czosnki reklamowałam, były na liście wysyłkowej, okazało się, że już gigantów nie mają wiec wziełam inne fioletowe. nie powiem dosłali , ale nawet słowa przepraszam nie usłyszałam. Teraz też napisałam, pewnie że mogę udowodnić chociażby waga przesyłki, o ile 5 cebulek ciężko wychwycić na wadze, to 50 już jak najbardziej...
myślałam, że dzisiaj skończe sadzenie, bo od soboty u nas mróz brrrrr
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:02, 25 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Aniu a Ty pochodzisz z podlasia?

Z Białegostoku
A rodzinę mam też w Łomży (ojciec chrzestny z rodziną) i okolicach Jeżowego.... więc sentymentalnie jestem związana z Podlasiem... a z wyboru z Rzeszowszczyzną... dlatego śmieje sie, że ze mnie lepsza rzeszowianka niz z tych urodzonych, bo ja z wyboru, a oni z musu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies