No teraz to już odleciałaś w kosmos Marzenko Wiadziałam zdjęcia Twoich wnętrz w innym wątku i to u Ciebie powinna zagościć ekipa z Dom/Dobre & Wnetrze. Kiedy napiszę do Redakcji donos na Ciebie zaznaczę, żeby sesja odbyła się koniecznie w lecie, kiedy masz na tarasie swoje kanapy, poduchy i donice.
Wybieram z musu wersję dla zapracowanych... ale naprawdę z miła chęcią poczytam obrazki
I do obrazków starszych na pewno wrócę... cebulowe nasadzenia mnie bardzo zaintrygowały i spodobały się Gdybym byłą tu wcześniej na pewno bym inaczej posadziła cebule w tym roku.... ale c otam.... u mnie będzie po prostu inaczej.. po mojemu Kolorowo i szalenie... ogród to odzwierciedlenie naszego charakteru.... Natury nie oszuka ....
Za rok zrobisz sobie inaczej. Faktycznie ogród odzwierciedla nasz charakter. Coś w tym jest.
Domi, Twój ogród zachwyca o każdej porze roku!!! PRAWDZIWE PIĘKNO!!!
Gratuluję sesji w Magnolii, choć uważam, że zmarnowali taki wspaniały materiał ucinając zdjęcia... Niemniej jednak i tak pozostaję wierną fanką!!! Jak Ty to robisz, że znajdujesz czas na ogród przy tylu obowiązkach macierzyńskich? No bo tak dopieszczonych rabatek i trawnika nie można mieć siedząc w domu z założonymi rękami Naprawdę podziwiam!
Dzięki Aga. No staram się nadrabiać w weekendy albo gdy Marta śpi w dzień.Z tym ostatnim jest jednak coraz gorzej, bo snu w dzień jest już coraz mniej. Jakoś jeszcze daję radę ogarnąć dziecko, dom i ogród. Zastanawiam się jednak czy dam radę przy dwójce dzieci....
Czy ja dobrze interpretuję ostatnie zdanie?????
A Magnolię kupiłam i wszystko obejrzałam piekne zdjęcia pieknego ogrodu, mam nadzieję, że z większą sesją w środku numeru Twój ogród też się pojawi
Domi, Twój ogród zachwyca o każdej porze roku!!! PRAWDZIWE PIĘKNO!!!
Gratuluję sesji w Magnolii, choć uważam, że zmarnowali taki wspaniały materiał ucinając zdjęcia... Niemniej jednak i tak pozostaję wierną fanką!!! Jak Ty to robisz, że znajdujesz czas na ogród przy tylu obowiązkach macierzyńskich? No bo tak dopieszczonych rabatek i trawnika nie można mieć siedząc w domu z założonymi rękami Naprawdę podziwiam!
Dzięki Aga. No staram się nadrabiać w weekendy albo gdy Marta śpi w dzień.Z tym ostatnim jest jednak coraz gorzej, bo snu w dzień jest już coraz mniej. Jakoś jeszcze daję radę ogarnąć dziecko, dom i ogród. Zastanawiam się jednak czy dam radę przy dwójce dzieci....
Czy ja dobrze interpretuję ostatnie zdanie?????
A Magnolię kupiłam i wszystko obejrzałam piekne zdjęcia pieknego ogrodu, mam nadzieję, że z większą sesją w środku numeru Twój ogród też się pojawi
hihihihteż o ym pomyślałąm , ale nie brnełam w zapytania Dominiko mogę Ci powiedzieć, że dasz radę