Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Początki w Kruklandii 20:23, 25 paź 2012

Do góry
Gdybym miała wybierać rabata w kształcie łezki a rabata w kształcie nerki wybrałabym te pierwszą
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:00, 25 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

noooo a kiedy Danusia była u Ciebie? w ubieglym tygodniu... chyba przeoczyłam ów informację wcześniej. Zdjęcia prześliczne, a rady napewno bezcenne

Była w weekend, tylko czarownice na Fb dały relację a nie na ogrodowisku. Gdyby nie Sebek to byśmy nic nie widzieli, ale że Sebuś wszędzie aktywny to dał cynk!!!

ja też wiedziałam ... z FB właśnie ...

dziewczyny ... te gazony mają pecha ... mija pół roku i ciągle im ktoś dokucza ... zupełnie nie fiem o so chodzi ... no ale w końcu chyba o osiągnięcie doskonałości ...

dzięki Danusiu za tak obszerną relację ... ja uwielbiam te fotografie z życia ... ludzi i ogrodu ... Irenko masz piękny ogród ... no i te kanny ... to damy ... czekam na choć jeden dzień zimna i zamierzam wykopać swoje ...
Początki w Kruklandii 19:18, 25 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Tu u Bogdzi widać takie fajne ścieżki. Mogłyby prowadzić do mojej ukrytej ławeczki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2074-rododendronowy-ogrod-ii?page=332

a to chcesz tam dać duże rośliny? jesli tak to wydajemi się, że przestrzeń od ławki do roślin jest zamała... będzie takie klaustrofobiczne wrażenie

Może być szerzej niż na rysunku...myślę, że ścieżka powinna mieć do dwóch metrów szerokości....
Początki w Kruklandii 19:17, 25 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
eeee Juźka to trza było mówić, że Ty karnego jeżyka potrzebujesz, zaraz jakieś kolczaste rośliny wymyślimy

O berberysy mi się ostatnio spodobały
Początki w Kruklandii 18:40, 25 paź 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Tu u Bogdzi widać takie fajne ścieżki. Mogłyby prowadzić do mojej ukrytej ławeczki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2074-rododendronowy-ogrod-ii?page=332

a to chcesz tam dać duże rośliny? jesli tak to wydajemi się, że przestrzeń od ławki do roślin jest zamała... będzie takie klaustrofobiczne wrażenie
Początki w Kruklandii 18:37, 25 paź 2012

Do góry
eeee Juźka to trza było mówić, że Ty karnego jeżyka potrzebujesz, zaraz jakieś kolczaste rośliny wymyślimy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:11, 25 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Mażenko zmiany ogromne, widać ile potu zostało tam wylane, ile serca włożono

Aniu zamieść zimą fotki z Twoich metamorfoz Oj będziemy podziwiać !

u Marzenki chyba serce całe włożone, o pocie nie myślała, ale warto było
miłej zabawy Marzenko
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:53, 25 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

noooo a kiedy Danusia była u Ciebie? w ubieglym tygodniu... chyba przeoczyłam ów informację wcześniej. Zdjęcia prześliczne, a rady napewno bezcenne

Była w weekend, tylko czarownice na Fb dały relację a nie na ogrodowisku. Gdyby nie Sebek to byśmy nic nie widzieli, ale że Sebuś wszędzie aktywny to dał cynk!!!

Marzenko, bo te rewolucje były w głowie i głównie to spowodowało opóźnienie
no i wiesz, nastrój imieninowy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:46, 25 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:43, 25 paź 2012

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:18, 24 paź 2012

Do góry
Justynko, mam wszystkie jednakowej wysokości 4,5cm
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:07, 24 paź 2012

Do góry
Syla napisał(a)
No to dobrze , bo myślałam , że coś przegapiłam pozdrawiam

nie to ja gapa.... jeszcze raz dzięki dobra kobieto!
Rododendronowy ogród II. 22:07, 24 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Bożenko bo tak już jest teoria - teorią, a praktyka - praktyką. Dlatego pomimo tego, że piszą ściółkować, nie wysciólkowałam zgodnie z Twoja praktyką buziaki Przesyłam

Mam nadzieję że się i u Ciebie to sprawdzi.Pozdrawiam Aniu.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:01, 24 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Matko jeszcze cisy sadziła.... Ty to nie posiedzisz na ..... pupie

no na ten przykład teraz leżę z nogami do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:59, 24 paź 2012

Do góry
Syla napisał(a)
Nie będzie nadużyciem .... robi się

Wersja z dereniem

Wersja z brzozami

aaaaaa Sylwia sory. ja głupia czytam większość z powiadomień @ przeczytałam, że nie będzie nadużciem i czekałam, a Ty edytowałas wpis i dałąś foty. o ja durna blondynka. Jak teraz napisalaś to sobie myślę chyba coś nie halo, cofam się a tam takie piękne foty DZIĘKI
Coś czuję, że na wiosnę zagoszczą nowe brzozy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:53, 24 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

zima długa... a ja właśnie obiecałam sobię, że żadnych ciężkich robót już w tym roku nie robię! Czekam sobie jeszcze na dwa warianty, a potem będę dumać

A jakie warianty ???? coś nie zrozumiałam ???
Ogród w Alei Lipowej... 21:42, 24 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Justynko, ależ Ci ten klonik i thujki urósły, pięknie

No fajnie , cieszę się. Dziękuję Aniu za odwiedzinki.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:38, 24 paź 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)

...ale piękne Ci Syla te prezentacje porobiła...
Co wybierzesz...???

zima długa... a ja właśnie obiecałam sobię, że żadnych ciężkich robót już w tym roku nie robię! Czekam sobie jeszcze na dwa warianty, a potem będę dumać
Tak sie mówi ja tez tak myślałem a ciągle coś wychodzi i działamy z ell teraz sie zastanawiam nad strumieniem bo opadł mi brzeg i nie wiem czy robić teraz czy już na wiosnę bo nie mogę się doczekać ale chyba będę musiał poczekać do wiosny niestety
od soboty ma być u mnie w nocy -2/-4 więc zdecydowanie kończe, żadnego już sadzenia i przesadzania od piątku nie będzie poza tym muszę wystopować bo mi ciało się zaczeło buntować. Zaznaczam wszystko robię sama. Kopanie dołów, wożenie czubiastych taczek, targanie donic... trzeba odpocząć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:34, 24 paź 2012

Do góry
asc napisał(a)
Ilość cebul zdecydowanie u Ciebie rekordowa... policzyłam to co zapisane i co pamiętam.. to coś koło 1200-1300 Ale jak pisałam większość to krokusy....

sama jestem zaskoczona, bo nawet nie myślalam że tyle się tego uzbierało... krokusów wsadziłam w tym roku 500, ciekawa jestem jak zakwitną te z ubiegłego roku.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:31, 24 paź 2012

Do góry
Aniu świat jest mały
co do narcyzów to ja obawiam się że przesadziłam w drugą stronę.Wziełam sobie za bardzo chyba słowa Przemka że narcyzy najlepiej sadzić na szpadel układając bokiem, narobiłam wielkich dołów pod brzozami i posadziłam bidule. Coś czuję, że wsadziłam je zagłęboko wszystkie inne cebule tzn tulipany i krokusy wyszły więc raczej nie jest to wina zmarznięcia Narazie się zażekłam że nigdy więcej, ale podobno tylko krowa zdania nie zmienia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies