Wzgórze chaosu
08:19, 06 kwi 2020
Między tujami a donicami jest 120 cm wolnej przestrzeni.
Na anabelki
Nie mam ani jednej. Co myślicie?
Dolna warstwa donic jest zarośnięta, górna? Upychać trzmielinę, aby też wrosła czy dosadzić rząd trawek? Wsadzając trawki do donic znów ściągnę na siebie kłopot. A nuż przyjdzie kret i będzie tam rył.. No dobra, nie przyjdzie, trawki fajnie się zakorzenią... po latach znów będzie problem taki jak przy trzmielinie... jak odmłodzić trawę nie mogąc jej wydobyć...
Temat do zastanowienia się. Na razie cieszy mnie, że trochę tu posprzątałam
Na fotce tak nie widać, ale wyrzuciliśmy połowę kamieni spod rodków. Te na dole na razie zostają jako "podtrzymywacze"
Nie mogę mieć tylu pustych miejsc, bo zbankrutuję
Na anabelki
Dolna warstwa donic jest zarośnięta, górna? Upychać trzmielinę, aby też wrosła czy dosadzić rząd trawek? Wsadzając trawki do donic znów ściągnę na siebie kłopot. A nuż przyjdzie kret i będzie tam rył.. No dobra, nie przyjdzie, trawki fajnie się zakorzenią... po latach znów będzie problem taki jak przy trzmielinie... jak odmłodzić trawę nie mogąc jej wydobyć...
Temat do zastanowienia się. Na razie cieszy mnie, że trochę tu posprzątałam
Na fotce tak nie widać, ale wyrzuciliśmy połowę kamieni spod rodków. Te na dole na razie zostają jako "podtrzymywacze"

jak po łuku poprowadzę ścieżkę będzie bardzo dużo cięcia. eM mnie zamorduje. Chyba, żeby poprowadzić prosto i nasadzeniami złagodzić. Poprzednie rabaty są niestety po łuku...