Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:14, 27 lip 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)
Sebek moja rada jest taka, posadź ja byle jak wtedy wszystko rośnie jak na drożdżach. Zauważyłem ta zależność u siebie, jak ładnie cacy wszystko zrobię to rośnie tak średnio, a jak mi się spieszy i tylko wrzucę w dołek i zasypię to rośnie i rosnie. Spróbuj tej techniki

Spróbowałem i wiesz co? Jak mogłem chodzić koło tego codziennie to jakoś te rośliny dawąły radę, teraz umierają lub w ogóle nie rosną Widzę po przedpłociu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:13, 27 lip 2015

Do góry
JulkAd napisał(a)
I u Ciebie Sebek nie byłam długo ale miło się ogląda Twój ogród po tak długiej nieobecności, kolory, zieleń i rewelacyjne trawy, o jeżówkach nie wspomnę....cudo

Jeżówki i trawy - jak się zaczyna sierpień to na nic innego do zimy już nie zwracam uwagi
Ogród w skali mikro cz.II 22:11, 27 lip 2015

Do góry
Uwielbiam Twoje powroty na forum z wywczasów - od razu srylion zabawnych postów powstaje Skandynawię już zwiedziłem i... trafiłem na falę upałów Jednak w tym roku ryzykować nie będę i we wrześniu wybiorę coś skierowane zdecydowanie na południe!
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:06, 27 lip 2015

Do góry
gardney napisał(a)
Reniu naoglądałam się twoich roślinek widać na tych zdjęciach miłość do roślinek widzę że bardzo dużo pracujesz w ogrodzie, to naprawdę widać, pięknie, klimatycznie się robi u Ciebie, pozdrawiam Cię serdecznie!

Magdo, staram się Fajnie, że wpadłaś. Równiez pozdrawiam

Sylwio, Justyno
Bardzo się Was polubiłam i mam nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy

Sebek,
Do zobaczenia. Mam nadzieję, że bramy Twojego ogrodu bedą dla mnie jeszcze otwarte

Babko-Olu
Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo byśmy obie Sebkowi nalot zrobiły

Mala_Mi napisał(a)
Renata, było mi miło Ciebie poznać. Robisz piękne zdjęcia, trzeba mieć dar do uchwycenia piękna w kadrze .. zapraszam Cię do siebie

Ha, ha, ha. i wcale nie z powodu fotek

Aniu, dziękuję za zaproszenie Twój ogród też jest niezwykły i bardzo chciałabym go zobaczyć... Obfocę go z przyjemnością
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:18, 27 lip 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Sebek tak nawrzucał hoście na starcie..by nie była jak u Irenki.... i sie posłuchała ☺
Postument gabionowy nadal czeka na coś.....
Jeżówki masz cudowne...az mnie w dołku ściska..

i to mówi królowa jeżówek!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:15, 27 lip 2015

Do góry
Milka napisał(a)

otoczenie huśtawki

Sebek, pomaluj tę huśtawkę. taka być nie może.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:08, 27 lip 2015

Do góry
Sebek tak nawrzucał hoście na starcie..by nie była jak u Irenki.... i sie posłuchała ☺
Postument gabionowy nadal czeka na coś.....
Jeżówki masz cudowne...az mnie w dołku ściska..
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:47, 27 lip 2015

Do góry
No i masz, a tu już pewnie połowa ogrodowiska zamówienia popełniła Ciągle zaskakujesz
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:45, 27 lip 2015

Do góry
Irenko, dziękuję - jesteś wulkanem energii Jak to dobrze, że mimo perturbacji dotraliście do domu Te głowy są boskie!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:43, 27 lip 2015
Do góry
Irenko patrz jak ogarniam ogród ( mój własny! ...przecież ja mam jeżówki chyba te same co Sebek ???

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=1846#post_4
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:41, 27 lip 2015
Do góry
Sebek popatrz co mam na rabatach! ..tylko moje sa do kolan ...czy to są te same bo mam je od jesieni w zeszłym roku może 1 kwiatek był.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:59, 27 lip 2015

Do góry
Sebek moja rada jest taka, posadź ja byle jak wtedy wszystko rośnie jak na drożdżach. Zauważyłem ta zależność u siebie, jak ładnie cacy wszystko zrobię to rośnie tak średnio, a jak mi się spieszy i tylko wrzucę w dołek i zasypię to rośnie i rosnie. Spróbuj tej techniki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:38, 27 lip 2015

Do góry
Jak to dobrze, że Irenka zrobiła tyle fotek, no juz wyrzuty sumienia miałem

Ślicznie Wam dziękuję za przybycie Jesteście cudowni Co do słynnej host to jest to cała opowieść Dostałem ją od Irenki jesienią 2013, wsadziłem do przechowalnika i wiosną w miejsce docelowe - dostała w dołek kompost, ziemi z worka i miała rosnąć... Teoretycznie Ja tez teoretycznie miałem być wysokim, szczupłym blondynem, a praktycznie odbiegam znacznie od oczekiwań... Tak samo z hostą potffforem Miała już zagarnąć wszystko wokół, a po dwóch latach nadal jest mniejsza no mojej dłoni Ale... wykopię ją i będę dalej obserwować Bo na razie to hit Ostatnio jak kolo niej plewiłem to myślałem " Bosze jak to dobrze, że Irenka mieszka we Wrocławiu to prawdopodobnie nigdy nie zobaczy co zrobiłem z jej hostą " A w piątek po południu dowiedziałem się, że Irenka u mnie będzie i... moje myśli od razu powędrowały do tejże rośliny Ale śmiechu wczoraj było co niemiara
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:31, 27 lip 2015

Do góry
I u Ciebie Sebek nie byłam długo ale miło się ogląda Twój ogród po tak długiej nieobecności, kolory, zieleń i rewelacyjne trawy, o jeżówkach nie wspomnę....cudo
Ogród u stóp klasztoru cz. II 17:24, 27 lip 2015

Do góry
Świetna relacja Jak miło było tam wczoraj być
Ogród u stóp klasztoru cz. II 14:04, 27 lip 2015

Do góry
Szymon- gospodarz i Sebek, ale chłopaki zacieszają

tu w tym miejscu, Alinka rok temu na spotkaniu siewki lawendy skubała i rozdawała, chyba dobrze pamiętam..

a niektórzy złapali kurę, co znosi złote jaja
i powojniki, jak nadal pięknie kwitną
Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 11:55, 27 lip 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)
od Sebka wzięłam nasiona niebieskiej czy granatowej ostóżki ...ma też ładne jeżówki ...ja co u Kondzia mówiłam ze jeżowki coś mi nie leżą ...ale takie jak ma Sebek ...kto by nie chciał

Oo, fajnie, u mnie jeszcze nie ma ostróżek, tylko jednoroczne. Z nasion jeżówek odmianowych wyrastają te zwykłe, dziewczyny wysiewały i już to sprawdziły. Choć i one ładne.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:45, 27 lip 2015

Do góry
Juzia, Gusiarz, Karolcia,Leon60, Jalos, Sebek,rzulieta , Martaibartek, Konieczki, Inag, Ivo, Agniecha973, jadwiszka, Ensata, Kuba, siakowa, Babka, Magda, Nocol21, Lukasz2013, paniprzyrodo, Marzenko, Tessiu, Waldek, mateuszmichn, MAD-jestescie kochani, dziękujemy za komplemanty i nasz ogródek teżMERCI

Gierczusiu , Nawigatorko-
apropo stipy: nie krochmalę nie podpieram stoja raczej choć po deszczach tez mają skłonnosci do polegiwania, ale potem znów wstają
moje też sa to te co przezimowały z zeszego roku jeszcze. mam tez takie trzyletnie i one stoją w lawendzie.

Nawigatorko- na zdjeciach te pinkprade jest niby różowa ale to nei jest prawdą on ajest tylko delikatnie rózowa jak mały pączek sie rozwija ale z czasem (szybko) jak kwitnie robi sie biaława brudna.

kacha123- nie dałam rady jednak dwóch imrez obskoczyć,c to chyba przez wiek

lindsay80 - na rabacie hortensjowo - jarzmiankowej, ta trawa to tak jak napisałaś : Hakonechloa

Magnolia-przyjeżdzaj zanim przekwitnie

Leonku- dzięki za inspirkę

konstancja- serwetki mam lipne
ps. zyczę zdrówka

Szemusia- jezówki są już chyba za dwa lata. rabata ma ok 12 metrów

Sonka- podpory raczej dobrze powinny długo wytrzymac bo sa galwanizowane i bardzo solidne, nie wszytskei mam wbite o za sucha ziemia

ren133- rabata kwitnie w sumie do jesieni
uprzedzając pytanie :mnie sie nie nudzi

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 10:59, 27 lip 2015
Do góry
od Sebka wzięłam nasiona niebieskiej czy granatowej ostóżki ...ma też ładne jeżówki ...ja co u Kondzia mówiłam ze jeżowki coś mi nie leżą ...ale takie jak ma Sebek ...kto by nie chciał
Kondziowy ogrod cz II 10:37, 27 lip 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Dzisiaj małopolskie obfitowało w spotkania Świetne zdjęcia - i ogród!

Dzięki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies