Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

babka 22:28, 25 lip 2015

waldek727 napisał(a)
Babko Olu.
Napisałem nazwę tej jeżówki powyżej.
Zielona perła (,,Echinacea Green Jewel")
W dosłownym tłumaczeniu ,,zielony klejnot"

Myślałam, ze to takie Twoje poetyckie określenie Dzięki za czujność
paniprzyroda 22:37, 25 lip 2015

Pięknie w każdym zakątku Green Jewel po trzech latach mi padła, ale nie wytrzymała przesadzania, nic to, będą następne, a ta kompozycja prześliczna
Lukasz2013 11:08, 26 lip 2015

Gosiu Twój ogród zachwyca. Domek dla dzieci super. Piękny styl bo piękni go tworzą.
martaibartek 14:58, 26 lip 2015

Padłam i nie zamierzam powstać. Będę leżała w waszym ogrodzie i podziwiała! Cudownie!!! Wielka klasa!
popcorn 15:28, 26 lip 2015

mmm, pięknie
gierczusia 18:28, 26 lip 2015

Kacha123 napisał(a)
Och, ty imprezowiczko! Latasz z jednej imprezki na drugą, a tu tłum wisi na płocie! Zlituj się nad gapiami w takim upale i jakieś foty choć wstaw

nooo dobra , jo tez wisza

Gośku , chciałam zapytać czy Tobie stipy się kładą???? Bo ja mam stipy przezimowały z ubiegłego roku ( to moje najpierwszejsze ,żeby nie było ) i klasą mi się niemiłosciernie czym mnie strasznie wkurzają ...
Muszę więc dopytać bardziej doświadczonych stipowo czy one tak po prostu mają , czy robię jakieś błędy w uprawie ...
Buziole
nawigatorka 18:49, 26 lip 2015

gierczusia napisał(a)

nooo dobra , jo tez wisza

Gośku , chciałam zapytać czy Tobie stipy się kładą???? Bo ja mam stipy przezimowały z ubiegłego roku ( to moje najpierwszejsze ,żeby nie było ) i klasą mi się niemiłosciernie czym mnie strasznie wkurzają ...
Muszę więc dopytać bardziej doświadczonych stipowo czy one tak po prostu mają , czy robię jakieś błędy w uprawie ...
Buziole

Gosia chyba swoje krochmali moje zeszłoroczne tez leżą.i nie były Dokarmianie jakby coś.i tez wkurzają.
gusiarz 21:57, 26 lip 2015

Gosiek... no cuuud i miód i orzeszki!!! Przepięknie!!! Uwielbiam tu wpadać
malkul 11:29, 27 lip 2015

aleksandra_g napisał(a)
nie wiem czy Twój ogród coraz piękniejszy czy fotki robisz coraz lepsze
p.s. Czy Ty kiedyś nie wspominałaś, że miejsca nie masz na plac zabaw dla dzieci i że go nie planjesz?

chyba fotki coraz lepsze
nei wspomniałam, bynajmniej nie pamiętam
malkul 11:45, 27 lip 2015

Juzia, Gusiarz, Karolcia,Leon60, Jalos, Sebek,rzulieta , Martaibartek, Konieczki, Inag, Ivo, Agniecha973, jadwiszka, Ensata, Kuba, siakowa, Babka, Magda, Nocol21, Lukasz2013, paniprzyrodo, Marzenko, Tessiu, Waldek, mateuszmichn, MAD-jestescie kochani, dziękujemy za komplemanty i nasz ogródek teżMERCI

Gierczusiu , Nawigatorko-
apropo stipy: nie krochmalę nie podpieram stoja raczej choć po deszczach tez mają skłonnosci do polegiwania, ale potem znów wstają
moje też sa to te co przezimowały z zeszego roku jeszcze. mam tez takie trzyletnie i one stoją w lawendzie.

Nawigatorko- na zdjeciach te pinkprade jest niby różowa ale to nei jest prawdą on ajest tylko delikatnie rózowa jak mały pączek sie rozwija ale z czasem (szybko) jak kwitnie robi sie biaława brudna.

kacha123- nie dałam rady jednak dwóch imrez obskoczyć,c to chyba przez wiek

lindsay80 - na rabacie hortensjowo - jarzmiankowej, ta trawa to tak jak napisałaś : Hakonechloa

Magnolia-przyjeżdzaj zanim przekwitnie

Leonku- dzięki za inspirkę

konstancja- serwetki mam lipne
ps. zyczę zdrówka

Szemusia- jezówki są już chyba za dwa lata. rabata ma ok 12 metrów

Sonka- podpory raczej dobrze powinny długo wytrzymac bo sa galwanizowane i bardzo solidne, nie wszytskei mam wbite o za sucha ziemia

ren133- rabata kwitnie w sumie do jesieni
uprzedzając pytanie :mnie sie nie nudzi