Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

JulkAd 17:31, 27 lip 2015

I u Ciebie Sebek nie byłam długo ale miło się ogląda Twój ogród po tak długiej nieobecności, kolory, zieleń i rewelacyjne trawy, o jeżówkach nie wspomnę....cudo
Sebek 17:38, 27 lip 2015

Jak to dobrze, że Irenka zrobiła tyle fotek, no juz wyrzuty sumienia miałem

Ślicznie Wam dziękuję za przybycie Jesteście cudowni Co do słynnej host to jest to cała opowieść Dostałem ją od Irenki jesienią 2013, wsadziłem do przechowalnika i wiosną w miejsce docelowe - dostała w dołek kompost, ziemi z worka i miała rosnąć... Teoretycznie Ja tez teoretycznie miałem być wysokim, szczupłym blondynem, a praktycznie odbiegam znacznie od oczekiwań... Tak samo z hostą potffforem Miała już zagarnąć wszystko wokół, a po dwóch latach nadal jest mniejsza no mojej dłoni Ale... wykopię ją i będę dalej obserwować Bo na razie to hit Ostatnio jak kolo niej plewiłem to myślałem " Bosze jak to dobrze, że Irenka mieszka we Wrocławiu to prawdopodobnie nigdy nie zobaczy co zrobiłem z jej hostą " A w piątek po południu dowiedziałem się, że Irenka u mnie będzie i... moje myśli od razu powędrowały do tejże rośliny Ale śmiechu wczoraj było co niemiara
mateuszmichn 17:59, 27 lip 2015

Sebek moja rada jest taka, posadź ja byle jak wtedy wszystko rośnie jak na drożdżach. Zauważyłem ta zależność u siebie, jak ładnie cacy wszystko zrobię to rośnie tak średnio, a jak mi się spieszy i tylko wrzucę w dołek i zasypię to rośnie i rosnie. Spróbuj tej techniki
19:35, 27 lip 2015
mateusz ...ty chyba nie znasz Sebka?nie widziałes jego rabat...on nawet od linijki chwasty układa na pryzmie

jemu sie zawsze chce ładnie mieć))
19:41, 27 lip 2015
Sebek popatrz co mam na rabatach! ..tylko moje sa do kolan ...czy to są te same bo mam je od jesieni w zeszłym roku może 1 kwiatek był.

Mala_Mi 20:08, 27 lip 2015

Sebek tak nawrzucał hoście na starcie..by nie była jak u Irenki.... i sie posłuchała ☺
Postument gabionowy nadal czeka na coś.....
Jeżówki masz cudowne...az mnie w dołku ściska..
Gardenarium 20:15, 27 lip 2015

Milka napisał(a)

otoczenie huśtawki

Sebek, pomaluj tę huśtawkę. taka być nie może.

Instagram Ogrodowiska
malkul 20:18, 27 lip 2015

Fajne spotkanie!
jednak znów potwierdziłą się zasada że ogród widziany oczami (obiektywami) innych jest zupełnie inny
ślicznie zdjecie przy gabionie rewelka
malkul 20:18, 27 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Sebek tak nawrzucał hoście na starcie..by nie była jak u Irenki.... i sie posłuchała ☺
Postument gabionowy nadal czeka na coś.....
Jeżówki masz cudowne...az mnie w dołku ściska..

i to mówi królowa jeżówek!
Mala_Mi 21:07, 27 lip 2015

malkul napisał(a)

i to mówi królowa jeżówek!

Poddani królowej zastrajkowali. Zrobili rewolucję.. i nie ma królowej.