Bardzo staranne plany, robię podobnie, tylko u mnie kartek przybywa, bo się gubią i po obchodzie ogrodu na nowo zapisuję, co do zmian mam znowu. Jednak mimo to, takie zapiski pomagają. Szczęścia w nowym roku i realizacji planów
Świetne widoczki
A ja czytam ,,Bieguni" Olgi Tokarczuk, ale tylko rankiem, wtedy mam chwile dla siebie. Powodzenia w nowym roku, planów u ciebie mnóstwo, niech się spełni
W Nowym Roku życzę Wam spełniania marzeń o pięknych i zdrowych ogrodach, a nade wszystko czasu i zdrowia na ich podziwianie i ogarnianie
Niech nam wszystkim zielone rośnie, pachnie, bzyczy i szumi, a i słodyczy na codzień nie zabraknie
tu nie wiem jak się dostać do środka by naprawić i od nowa zamontować wachlarz pod różę, który połamała powódź, chyba będę zmuszona róże ściąć do samej ziemi
tu jeszcze trzeba resztę bali wygrzebać spod mułu i wyrwać trawsko, które na tym mule wyrosło
a przy okazji znalazłam miejsce na jeszcze jednego klonika w samym środeczku pomiędzy już rosnącymi klonami
tuja na środku, podkopana przez kreta, mocno choruje po tegorocznej suszy i nie wiem czy nie wyleci niestety, ale w razie czego z czasem jodła która też tam jest wypełni pustkę
pęcherznice zimą też ładne mogą być