Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Między brzozami

Między brzozami

Misia 20:44, 28 mar 2020

Aniu pomocnika miałam na szczęście, sama to chyba bym jeszcze przy latarce z ta trawą narabiała
Sanka 00:52, 29 mar 2020

Misia napisał(a)
Intensywnie dziś było ale pogoda piękna więc wykorzystałam na wertykulacje trawnika. Nie sądziłam że tego "siana" będzie tak dużo

Jeszcze kilka dni temu śnieg a teraz zdjęcia z koszenia trawy
Piękny widok oby wiosna na dłużej u nas zagościła.
Misia 11:29, 29 mar 2020

Sanka napisał(a)

Jeszcze kilka dni temu śnieg a teraz zdjęcia z koszenia trawy
Piękny widok oby wiosna na dłużej u nas zagościła.

No dziś niestety śnieg sypie i trawnik lekko pobielony ale ponieważ sucho ostatnio to nawet opad śniegu mnie cieszy oby tylko nie mroziło
Dorii 12:48, 29 mar 2020

Pięknie popracowałaś
U mnie zawierucha śnieżna, a tak pięknie było wczoraj. Połowę warzywniaka przekopałam i glebogryzarką pojeździłem, za trawnik jeszcze się nie biorę. Z resztą zawsze małżonek trawnikiem się zajmował ale od zeszłego sezonu jakoś mało skóry do tego.
sarenka 13:51, 29 mar 2020

Chyba porządnie Ci zerwało darń? Bo widzę sporo ziemi odkrytej- tak jak u mnie. Będziesz robiła dosiewke? Nawozy sypała?
Misia 15:01, 29 mar 2020

Dorii piękny dzień był wczoraj ciepły i słoneczny, szkoda że dziś już tak nie jest Tez dużo podziałałaś, warzywka się odwdzięczą

Megi to była moja pierwsza wertykulacja i mówiąc szczerze to myślałam że będzie bardziej zerwane ale trawnika coś jeszcze zostało dosiewki myślę że zrobię z jednej strony bo tam patelnia i trawa nie chce rosnąć ale to jak będzie cieplej, a nawóz też od razu poszedł
Misia 11:05, 31 mar 2020

Przez całą zimę nie spadło tyle śniegu co tej wiosny... co za pogoda...

Anda 11:08, 31 mar 2020

O rany... Normalnie powrót do stycznia...
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
galgAsia 11:22, 31 mar 2020

O mamusiu, ile śniegu...!
Dorii 11:22, 31 mar 2020

U ciebie regularną zima. Rano było u mnie podobnie ale mocno wieje i rozwiało. Zdjęcia zrobić nie zdążyłam. Ale nów pada.