A ja z przyjemnością odmachuję
U nas gwiazd na niebie nie ma, mglisto, ale ufam, że jutro słoneczko będzie świeciło długo i jasno. Przyjeżdżaj, zaraz zrobię drugą kawkę
Dłuuga lista Jest tam kilka traw, m.in. proso rózgowate i miskant Memory, kilka nowych astrów jesiennych i inne ciekawostki, ale nie mam pod ręką listy, by Ci napisać, bo została na działce - postaram się jutro pamiętać, by ją zabrać
Myślę, że w tak dużym ogrodzie znajdziesz dla niej dobre miejsce
Dynia jeszcze się suszy na balkonie. Najbardziej lubię różne dania jednogarnkowe z dodatkiem dyni, a że są to dania rozgrzewające, to póki ciepło, nie mam jeszcze na nie ochoty
Nie szukaj. Wkleję Ci . Chociaż powiem szerze, że mało go focę bo jestem troche na niego obrażona za to, że tak słabo kwitnie. Ale ma jedna ważną zaletę - jest kompletnie bezproblemowy - nie schnie, nie marznie, nie tnę go, nic go nie żre i nie choruje. Nawożę go prawie wcale a super rośnie.
Też żałuję Ale doceniam, że w tym roku pogoda i tak długo pozwala nam cieszyć się jesiennymi barwami Po trzmielinie zostało już tylko wspomnienie - 5 października było jeszcze bardzo urodziwe, tylko że ... pod krzewem