Ciąg dalszy zdjęć z 6 października. Na rabacie świecą młode rozplenice i trzcinnik krótkowłosy. Dzieliłam jesienią w zeszłym roku kępy rozplenic i wszystkie się przyjęły. Trzcinnik też sobie daje radę mimo półcienia
Dzizas!!! Jaki jarząb Jegomość ubrany w jesienne barwy gwiazdorzy Anula, coś pięknego. W ogóle jak oglądam Twoje zdjęcia zbieram szczękę z tarasu... na którym w tej chwili siedzę... Mistrzostwo!
Jarząbki chyba za mną chodzą, bo dzisiaj odwożąc córę do szkoły miałam zgrabnego jarząbka n atle białej ściany i zapragnęłam takiego baaaardzo.
Oj wiosną chyba będzie pracowitą u mnie.
A które z tyvh drzew przebarwiają się na żólto/pomarańczowo? Szukam czegoś do rogu działki ( pod drutami by roslo) Brakuje mi bardzo roślin w takich kolorach bo tylko broza z tylu domu sie tak przebarwia
Ten listek wygada jak doklejony Sliczny
Ta hortka jest super, właśnie o niej poczytałam i już zaczęłam myśleć czy by jej nie posadzić na słoneczku do tych cisow, Amanagowy itd...
napiszesz mi na priv gdzie zamawiałaś?
Wiesz co, ja też mam Jordana takiego jak Anula i on jakos inaczej wygląda.Ma drobniejsze listki i bardziej ząbkowane.Za to u mnie nie chce się przebarwiac niestety