Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Mój mały raj na ziemi :) 21:23, 15 cze 2012

Do góry
Diana, właśnie ! czas jest najcenniejszy więc cieszę się i uważam, że to był bardzo dobry pomysł

Iza, oj tak oj tak !!! więcej czasu przede wszystkim ! troszkę zrujnowany, trawniczek zdeptany ale szybciutko wróci do pierwotnego wyglądu dzisiaj już bez dziur

Krys, dziękuję bardzo

Bogda, kiedyś też sobie zrobisz ! grunt to marzyć, mówię Ci a ja faktycznie zyskam, będę leżeć na leżaczku, woda będzie ciurkać, a ja będę mogła poczytać, pogadać czy nicniero
bić ot tak

Aniu (monteverde) dziękuję !!! nie mogła tego zrobić przecież inna f-ma ! ta jest najlepsza

Lenko, będę leżeć na leżaczku nareszcie!

Sylllwia - dziękuję

Robercie - też się cieszę, że Cię poznałam ! brak czasu doskonale rozumiem.... mam to samo !

Aniu (ana_art) jak tylko system ruszy robię foty ! oczywiście, że się podzielę, jakżeby inaczej ! jutro koniec prac, więc niebawem będzie foto-relacja

Irenko , kopcie koniecznie ! ja co prawda "przejęłam" studnię razem z ogrodem, ale to jest jedna z lepszych rzeczy tutaj ! bardzo si,e z niej cieszę ! traki obieg zamkniętu : woda z rynny do studni i ze studni do nawodnienia

Marzenko , dziękuję !!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:35, 15 cze 2012

Do góry
chciałam pokazać Wam jak dziwnie zakwitła mi róża szczepiona na pniu...ale padł mi mój laptop ze zdjęciami mam nadzieję że uda się wszystkie dane odzyskać....
Róże były w kolorze pomarańczowo-herbacianym, a teraz pół krzaka jest taka jak była w ubiegłym roku a kilka pędów różowych czary-mary?
Mój mały raj na ziemi :) 14:31, 15 cze 2012

Do góry
szczęściara, podziel się wrażeniami/zdjęciami z pierwszego podlewania
Mój mały raj na ziemi :) 17:17, 14 cze 2012

Do góry
kochani! Bogdziu, Ana, Wieloszko, haika, noemi, Irenko, Danusiu, an_tre, myszorku, ana_art, justi, Ewo Gosiu i Syla - baaardzo dziękuję, że Jesteście, że zaglądacie i za gratulacje gdyby nie Wy - nie byłoby mnie tutaj i nie miałabym tylu stroniczek....
Mój mały raj na ziemi :) 15:42, 14 cze 2012

Do góry
nie było mnie kilka dni, wchodzę i muszę nadrobić z 50 stron bo nie wiem co się działo, a widzę, że działo się duuużo. Przemilcze narzekania na brzydki ogród, figurę itp... bo pewnie nic odkrywczego bym nie napisała Fotyz centrum 'trawowego' miodzio. Proszę napisz mi koniecznie adres. Tarasik marzenie, mówiłam już kilka razy że jest piękny, brzoza wylądowała w fajnym miejscu, a teraz widzę totalną rozpieruchę wow! ale po jak bedzie ładnie i wygodnie. Jestem pod wrażeniem. No i na końcu gratuluję 4 setek, niech kolejne obędą się bez dołów
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 20:40, 13 cze 2012

Do góry
Irenko, a gdzie kupowałas te hosty? fajni esie prezentują w googlach
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 17:06, 13 cze 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Gosia, Karolinka, bo to jest tak, że te rzeczy się podobają wielu, ale nie wiem czy na tyle, żeby je kupować
No i tak troszkę niezręcznie mi wstawiać to rzeczy na sprzedaż jednak...

a to pewnie byś się zdziwiła a skromność niepotrzebna ...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:58, 12 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Bociek ja też dawno nie zaglądałam BO MI CZASU BRAK! ale jeszcze chwilka, minutka, dokończę remont u teściowej, przeprowadzę ją i będę mogła bywać u siebie. Póki co zarastam i walcze z chwastami... masakra totalna... jakiś grzyb mnie zaatakował i wczoraj pół wieczoru dłubałam bukszpany i nie skończyłam. Fiolety pojawiły się na rabacie gdzie wiosną rządziły różowe tulipany, zeby było ciekawiej to obsadziłam jeszcze dwie skrzynki i donice biało-limonkowymi surfiniami. Nie robie dalekiej perspektywy bo syf u mnie, że aż żal pokazywać

syfu nie widać, fiolety wymiatają, a chwastów to u mnie na pewno więcej!
i chyba one szybciej mnie pokonają, jak deszcze nadal będą!
podoba mi sie u ciebie, ale ponarzekac czasami można
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:42, 12 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzena a na ten temat mozna byloby polemizować ale nie mam wyjścia... hihihi Zobacz ja z IPO nic takiego nie otrzymałam...chyba że przeoczyłam w gąszczu powiadomień

A na forum się zarejestrowalaś? I możesz czytać posty? Bo mnie nie dołączono do grupy i nie dzialalo a teraz już przychodzą powiadomienia co jakiś czas ..
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:57, 12 cze 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
huuura! Pięknie grali Polacy, jestem z nich dumna i nigdy nie wątpiłam, że sobie poradzą. Całe szczęście, że wreszcie wymienili całą tą dotychczasową beznadziejną ekipę gwiazdorów znowu chyba zacznę mecze oglądać
widze Kasiu że jesteś jak ja optymistką, czasami niepoprawną teraz przed nami sobota i Czesi dokopiemy im
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:55, 12 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

ale trzeba przyznać że dzisiaj polacy lepiej kibicują , piatkowy mecz oglądałam na obcej ziemi ale tez okrzyki były naszych

M mowił że na inauguracji tylko biale kołnierzyki były a dzisiaj prawdziwi kibice
no wlaśnie moj Maciek mówił ze ci kibice jakby zamurowani byli, z łapanki czy co

Podobno tak jest na każdym meczu gdzie bilety rozdają sponsorzy, bo kibice z łapanki
W sobotę moj M na wroclawskim stadionie będzie widział Polska-Czechy!!! Zazdraszczam mu strasznie.
też mu zazdraszczam niech głosno kibicuje a my będziemy mu wtórować w domku
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:49, 12 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

łomatko to ta jak mój lubi gotować, chodzic na zakupy i jeszcze w ogród go wciągne

Ana, to jak mój, ale ogród mu daruję....nie chcę przeciągać struny grunt, że tarasy, ciurkadła i inne (poza roślinami) akceptuje i się angażuje. Aaaaaa, a ostatnio kopiąc dół pod rynnę powiedział: Anula, muszę ci ten BARWINEK wyciąć ! barwinek !!! tak powiedział....o mało nie zeszłam....

Boski!!!
Mój sie ostatnio cały czas ogrodem zachwyca i jak znajomi chwalą to chodzi dumny jak paw!!! Ale słowa barwinek nie używa....

Marzenko, byłam w szoku ! wiedział CO wycina ! znał nazwę ..... może jeszcze z niego ogrodnik będzie ?
Miniaturowy ogródek 22:46, 12 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

No - i niespodzianka odkryta - nie domyślaliście się?

Czekam na dalszą relację

A Ty Sebek wiedziałeś ?
no w sumie, jako rzecznik .... powinieneś

Ja wiem wszystko

a ja też wiedziałam bo byłam przy rozmowie u Danusi
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:42, 12 cze 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)

łomatko to ta jak mój lubi gotować, chodzic na zakupy i jeszcze w ogród go wciągne

Ana, to jak mój, ale ogród mu daruję....nie chcę przeciągać struny grunt, że tarasy, ciurkadła i inne (poza roślinami) akceptuje i się angażuje. Aaaaaa, a ostatnio kopiąc dół pod rynnę powiedział: Anula, muszę ci ten BARWINEK wyciąć ! barwinek !!! tak powiedział....o mało nie zeszłam....

Boski!!!
Mój sie ostatnio cały czas ogrodem zachwyca i jak znajomi chwalą to chodzi dumny jak paw!!! Ale słowa barwinek nie używa....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:41, 12 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

ale trzeba przyznać że dzisiaj polacy lepiej kibicują , piatkowy mecz oglądałam na obcej ziemi ale tez okrzyki były naszych

M mowił że na inauguracji tylko biale kołnierzyki były a dzisiaj prawdziwi kibice
no wlaśnie moj Maciek mówił ze ci kibice jakby zamurowani byli, z łapanki czy co

Podobno tak jest na każdym meczu gdzie bilety rozdają sponsorzy, bo kibice z łapanki
W sobotę moj M na wroclawskim stadionie będzie widział Polska-Czechy!!! Zazdraszczam mu strasznie.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:39, 12 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:39, 12 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:37, 12 cze 2012

Do góry
1;1
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:36, 12 cze 2012

Do góry
SZKODA ŻE NIE WYGRALIŚMY ale nie PRZEGRALIŚMY
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:36, 12 cze 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies