anula_wn
21:23, 15 cze 2012

Diana, właśnie ! czas jest najcenniejszy
więc cieszę się i uważam, że to był bardzo dobry pomysł 
Iza, oj tak oj tak !!! więcej czasu
przede wszystkim ! troszkę zrujnowany, trawniczek zdeptany ale szybciutko wróci do pierwotnego wyglądu
dzisiaj już bez dziur 
Krys, dziękuję bardzo
Bogda, kiedyś też sobie zrobisz ! grunt to marzyć, mówię Ci
a ja faktycznie zyskam, będę leżeć na leżaczku, woda będzie ciurkać, a ja będę mogła poczytać, pogadać czy nicniero
bić ot tak
Aniu (monteverde) dziękuję !!! nie mogła tego zrobić przecież inna f-ma ! ta jest najlepsza
Lenko, będę leżeć na leżaczku
nareszcie!
Sylllwia - dziękuję
Robercie - też się cieszę, że Cię poznałam ! brak czasu doskonale rozumiem.... mam to samo !
Aniu (ana_art) jak tylko system ruszy robię foty ! oczywiście, że się podzielę, jakżeby inaczej ! jutro koniec prac, więc niebawem będzie foto-relacja
Irenko , kopcie koniecznie ! ja co prawda "przejęłam" studnię razem z ogrodem, ale to jest jedna z lepszych rzeczy tutaj ! bardzo si,e z niej cieszę ! traki obieg zamkniętu : woda z rynny do studni i ze studni do nawodnienia
Marzenko , dziękuję !!!!

Iza, oj tak oj tak !!! więcej czasu

Krys, dziękuję bardzo

Bogda, kiedyś też sobie zrobisz ! grunt to marzyć, mówię Ci

bić ot tak

Aniu (monteverde) dziękuję !!! nie mogła tego zrobić przecież inna f-ma ! ta jest najlepsza

Lenko, będę leżeć na leżaczku

Sylllwia - dziękuję

Robercie - też się cieszę, że Cię poznałam ! brak czasu doskonale rozumiem.... mam to samo !

Aniu (ana_art) jak tylko system ruszy robię foty ! oczywiście, że się podzielę, jakżeby inaczej ! jutro koniec prac, więc niebawem będzie foto-relacja

Irenko , kopcie koniecznie ! ja co prawda "przejęłam" studnię razem z ogrodem, ale to jest jedna z lepszych rzeczy tutaj ! bardzo si,e z niej cieszę ! traki obieg zamkniętu : woda z rynny do studni i ze studni do nawodnienia

Marzenko , dziękuję !!!!