Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 22:42, 12 cze 2012

Bogda napisał(a)

Jaki wynik?bo nic nie słyszę, moi chłopcy posneli, czy co?

Remis Aniu

Matko, z tych wrażeń nawet imiona nam się myląspoko

Madzenka 22:44, 12 cze 2012

KasiaWB napisał(a)
huuuea! Pięknie grali Polacy, jestem z nich dumna i nigdy nie wątpiłam, że sobie poradzą. Całe szczęście, że wreszcie wymienili całą tą dotychczasową beznadziejną ekipę gwiazdorów znowu chyba zacznę mecze oglądać

Przecież nasi piłkarze mają mistrzostwo Niemiec Lepszej drużyny niż na to Euro długo nie będziemy mieć
Konstancja30 22:44, 12 cze 2012

Teraz to już tylko z czechami wygrać ... Powtarzam za prowadzącym zanim zapomnę ...

Ale fajnie
Madzenka 22:44, 12 cze 2012

Dziewczyny lecimy do GabiK!!
Konstancja30 22:46, 12 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

huuuea! Pięknie grali Polacy, jestem z nich dumna i nigdy nie wątpiłam, że sobie poradzą. Całe szczęście, że wreszcie wymienili całą tą dotychczasową beznadziejną ekipę gwiazdorów znowu chyba zacznę mecze oglądać

Przecież nasi piłkarze mają mistrzostwo Niemiec Lepszej drużyny niż na to Euro długo nie będziemy mieć

No to mi wyprostowałaś ... A już było tak pięknie ... Prawie rozumiałam )))
anula_wn 22:49, 12 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

łomatko to ta jak mój lubi gotować, chodzic na zakupy i jeszcze w ogród go wciągne

Ana, to jak mój, ale ogród mu daruję....nie chcę przeciągać struny grunt, że tarasy, ciurkadła i inne (poza roślinami) akceptuje i się angażuje. Aaaaaa, a ostatnio kopiąc dół pod rynnę powiedział: Anula, muszę ci ten BARWINEK wyciąć ! barwinek !!! tak powiedział....o mało nie zeszłam....

Boski!!!
Mój sie ostatnio cały czas ogrodem zachwyca i jak znajomi chwalą to chodzi dumny jak paw!!! Ale słowa barwinek nie używa....

Marzenko, byłam w szoku ! wiedział CO wycina ! znał nazwę ..... może jeszcze z niego ogrodnik będzie ?
KasiaWB 22:49, 12 cze 2012

Mówię o poprzedniej reprezentacji przez którą przestałam mecze oglądać. Nie biorę pod uwagę kto gdzie gra na codzień
anula_wn 22:50, 12 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

No to mi wyprostowałaś ... A już było tak pięknie ... Prawie rozumiałam )))

haha, Iza Jesteś przeurocza !
ana_art 22:55, 12 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

ale trzeba przyznać że dzisiaj polacy lepiej kibicują , piatkowy mecz oglądałam na obcej ziemi ale tez okrzyki były naszych

M mowił że na inauguracji tylko biale kołnierzyki były a dzisiaj prawdziwi kibice
no wlaśnie moj Maciek mówił ze ci kibice jakby zamurowani byli, z łapanki czy co

Podobno tak jest na każdym meczu gdzie bilety rozdają sponsorzy, bo kibice z łapanki
W sobotę moj M na wroclawskim stadionie będzie widział Polska-Czechy!!! Zazdraszczam mu strasznie.
też mu zazdraszczam niech głosno kibicuje a my będziemy mu wtórować w domku
ana_art 22:57, 12 cze 2012

KasiaWB napisał(a)
huuura! Pięknie grali Polacy, jestem z nich dumna i nigdy nie wątpiłam, że sobie poradzą. Całe szczęście, że wreszcie wymienili całą tą dotychczasową beznadziejną ekipę gwiazdorów znowu chyba zacznę mecze oglądać
widze Kasiu że jesteś jak ja optymistką, czasami niepoprawną teraz przed nami sobota i Czesi dokopiemy im