huuuea! Pięknie grali Polacy, jestem z nich dumna i nigdy nie wątpiłam, że sobie poradzą. Całe szczęście, że wreszcie wymienili całą tą dotychczasową beznadziejną ekipę gwiazdorów znowu chyba zacznę mecze oglądać
Przecież nasi piłkarze mają mistrzostwo Niemiec Lepszej drużyny niż na to Euro długo nie będziemy mieć
huuuea! Pięknie grali Polacy, jestem z nich dumna i nigdy nie wątpiłam, że sobie poradzą. Całe szczęście, że wreszcie wymienili całą tą dotychczasową beznadziejną ekipę gwiazdorów znowu chyba zacznę mecze oglądać
Przecież nasi piłkarze mają mistrzostwo Niemiec Lepszej drużyny niż na to Euro długo nie będziemy mieć
No to mi wyprostowałaś ... A już było tak pięknie ... Prawie rozumiałam )))
łomatko to ta jak mój lubi gotować, chodzic na zakupy i jeszcze w ogród go wciągne
Ana, to jak mój, ale ogród mu daruję....nie chcę przeciągać struny grunt, że tarasy, ciurkadła i inne (poza roślinami) akceptuje i się angażuje. Aaaaaa, a ostatnio kopiąc dół pod rynnę powiedział: Anula, muszę ci ten BARWINEK wyciąć ! barwinek !!! tak powiedział....o mało nie zeszłam....
Boski!!!
Mój sie ostatnio cały czas ogrodem zachwyca i jak znajomi chwalą to chodzi dumny jak paw!!! Ale słowa barwinek nie używa....
Marzenko, byłam w szoku ! wiedział CO wycina ! znał nazwę ..... może jeszcze z niego ogrodnik będzie ?
No to mi wyprostowałaś ... A już było tak pięknie ... Prawie rozumiałam )))
ale trzeba przyznać że dzisiaj polacy lepiej kibicują , piatkowy mecz oglądałam na obcej ziemi ale tez okrzyki były naszych
M mowił że na inauguracji tylko biale kołnierzyki były a dzisiaj prawdziwi kibice
no wlaśnie moj Maciek mówił ze ci kibice jakby zamurowani byli, z łapanki czy co
Podobno tak jest na każdym meczu gdzie bilety rozdają sponsorzy, bo kibice z łapanki
W sobotę moj M na wroclawskim stadionie będzie widział Polska-Czechy!!! Zazdraszczam mu strasznie.
też mu zazdraszczam niech głosno kibicuje a my będziemy mu wtórować w domku
huuura! Pięknie grali Polacy, jestem z nich dumna i nigdy nie wątpiłam, że sobie poradzą. Całe szczęście, że wreszcie wymienili całą tą dotychczasową beznadziejną ekipę gwiazdorów znowu chyba zacznę mecze oglądać
widze Kasiu że jesteś jak ja optymistką, czasami niepoprawną teraz przed nami sobota i Czesi dokopiemy im