Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miniaturowy ogródek

Miniaturowy ogródek

GabiK 23:17, 15 cze 2012

Mam dodatkowe szczęście, że Danusia jest tak blisko. To tylko 10 km i po drodze do Melona.
Nie mam tak dobrze jak Anula, ale i tak bardzo blisko.
ana_art 23:28, 15 cze 2012

oglądam od kilku dni i się zachwycam, efekt końcowy powalający. Najlepiej widać go na zdjęciu ogólnym 'przed i po' naprawdę wyszło ślicznie.
Konstancja30 23:30, 15 cze 2012

GabiK napisał(a)
Izo, ja się teraz rozpieszczam.
Nie jadę na taki sobie zwykły urlop. Wybieramy się na zjazd dolnośląski, a ponieważ na sam weekend taki kawał mi się nie chciało, to wykorzystałam okazję i kwaterujemy się na tydzień u Pszczółki. Zwiedzimy okolicę i skończymy spotkaniem ogrodowiskowym.

też mam zamiar się kiedyś u Ewuni porozpieszczać ... ... nie znamy tej okolicy a uwielbiamy skanować kraj ... no to dobrej pogody bo reszta gwarantowana ...

ogród po fuzji Danusia Gabi rewelacyjny ... ja też kocham kolor (pewnie dlatego w szafie mam biel ... biel ... bez ... biel ... dżins )) ) ... Twoje rabaty kuszą zgapieniem ... Marzenki kuszą ... i jest wspólny mianownik ... linia prosta ... może to jest to ...
Ana 23:34, 15 cze 2012

oniemialam, bo efekt przerósł oczekiwania...ten ogród jest GENIALNY!
Sebek 23:52, 15 cze 2012

Gardenarium napisał(a)
Ja mogę podjechać w środku tygodnia wieczorem i przęsło zdjąć. Dziś podlałam wszystko. Poza tym lustro przyjadą montować, jestem gotowa wtedy podlać.

Danusiu - jesteś niesamowita, bo znajomi albo rodzina może by powiedzieli, że nie przyjadą, bo po co, a Ty sama zadbasz o to, aby ogród był podlany - chapeau bas
ocia79 08:21, 16 cze 2012

WOW super wyszlo!

GabiKu gratauluje nowej odslony ogrodu!

Danusiu pieknie jest!

Dodam tylko jeszcze raz : uwielbiam takie relacje!
Evchen 10:18, 16 cze 2012

Ależ pięknie wyszło! Takie proste formy, bez zbędnych esów-floresów. Znowu okazało się, że prostota jest najpiękniejsza Ale przede wszystkim podstawą sukcesu jest smak i wyczucie stylu, którego nie można się nauczyć, ani nigdzie wyczytać. Nie odkryję Ameryki, kiedy powiem, że to wszystko ma Danusia Potrafi wyczarować niezwykłości

Ja mam jeszcze techniczne pytanie (przepraszam, że tutaj, ale gdzieś czytałam na forum i teraz nie mogę odszukać tego wątku). Jaką ziemię Danusia daje do sadzenia? Coś mi świta, że próchnicza i coś jeszcze... Tylko CO?...
Milka 10:23, 16 cze 2012

Gardenarium napisał(a)
Ogród przede wszystkim wymaga pracy, Jak jest duży wymaga pracy i czasu, oraz systematyczności. Bez tego nie będzie piękny. Same chęci nie wystarczą.
Najłatwiej zadbać o trawnik, bo to tylko praca nasza jest i...woda oraz nawóz oczywiście.

i to jest cenna rada dla mnie systematyczność!!
Bogdzia 12:39, 16 cze 2012

Powtórzę za innymi. Pieknie .I wykonanie super: szybko, czysto i z gustem. Zrobiłam zdjęcia Twoich rh ale rosną pod drzewami wiec jest trochę słońca, trochę cienia i rh wyszły w łatki, ale zobacz.

hafti 13:28, 16 cze 2012

właśnie przeczytałam cały wątek, jestem pod ogromnym wrażeniem całość się bardzo fajnie komponuje. Tylko pozazdroscić. Zachorowałam na takie proste linie i juz kombinuje jak je zrobić u siebie. Pieknie!