Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 15:42, 13 cze 2012

Dianka, pomponella na razie ma paki, ale też skromne, mam nadzieję że się rozbuja...za to the fairy właśnie ma dziesiatki malutkich paczków i taka jakaś gęsta rośnie i duża
kaisog1 16:19, 13 cze 2012

Ana napisał(a)

A dlaczego niezręcznie mi wystawiac i informowac tu? Bo to krąg znajomych, przyjaciół wirtualnych i nie chcę na tym zarabiać Zawsze mam z tym problem

Ana uważam, że źle kombinujesz Właśnie tu powinnaś zacząć. Są tacy, którzy nie mają zdolności, i tacy co po prostu czasu nie mają a marzą o takim meblu czy wieszaczku. Czemu nie miałabyś spróbować? Co to za różnica czy tu, czy posiadając sklep netowy, czy sprzedaż przez bloga....
ana_art 17:06, 13 cze 2012

Ana napisał(a)
Gosia, Karolinka, bo to jest tak, że te rzeczy się podobają wielu, ale nie wiem czy na tyle, żeby je kupować
No i tak troszkę niezręcznie mi wstawiać to rzeczy na sprzedaż jednak...

a to pewnie byś się zdziwiła a skromność niepotrzebna ...
Ana 17:22, 13 cze 2012

Ana, Gosia - no to mam przez Was nockę z głowy...bo wiecie...ja jestem z tych co "chcialabym i boję się"...dlatego już długi czas rozważam każdą opcję i nie mogę podjąć ostatecznej decyzji...
Ana 17:25, 13 cze 2012

no dobra, jako maly przerywnik - w końcu to Ogrodowisko Jeszcze różyczki

Cottage Rose

Mrs John Laign

Pastella

Ana 17:26, 13 cze 2012

Pastella c.d.

Pąk Leonardo Da Vinci

Diana 18:21, 13 cze 2012

Ana napisał(a)
Dianka, pomponella na razie ma paki, ale też skromne, mam nadzieję że się rozbuja...za to the fairy właśnie ma dziesiatki malutkich paczków i taka jakaś gęsta rośnie i duża

Moja the fairy też rozszalała się,ale jakaś taka wysoka mi się wydaje
kaisog1 20:20, 13 cze 2012

Ana napisał(a)
Ana, Gosia - no to mam przez Was nockę z głowy...bo wiecie...ja jestem z tych co "chcialabym i boję się"...dlatego już długi czas rozważam każdą opcję i nie mogę podjąć ostatecznej decyzji...

Ja tyz tak mam Ale doszłam dzis do wniosku, że zacznę rozmnażać w Kubusiowie rośliny i sprzedawać A co tam, raz kozie śmierć!

Swoją drogą piękne masz róże a Pastella super
Ana 20:51, 13 cze 2012

Gosia, brawo!!! Będę kibicować...i kupować pewnie, jak będę potrzebować - wysyłkowo też będzie?? Masz rację, bo masz ręke do roślinek, wszystko u ciebie rośnie, a i pola masz "kawałek" do takiej działalności. Będę mocno trzymać kciuki!

I zobaczysz, za kilka sezonów to u Ciebie bedzie się zaopatrywać Danusia!!!!

Diana - no u mnie też w porównianiu z resztą róż (nawet tych wielkokwiatowych i wysokich) to The Fairy taka wysoka i bardzo bardzo drobne i liczne pączki ma
kaisog1 21:07, 13 cze 2012

Ana heheheh no nie wiem czy będę miała aż taki zasięg Ale nawet gdybym miała sprzedać parę sztuk w miesiącu to lepsze niż nic Niestety zacząć mogę dopiero od przyszłego sezonu
A ja za Ciebie będę trzymac kciuki! I nie bójmy się - kto nie ryzykuję ten nie jedzie