Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Ewa 16:23, 14 cze 2012

Anulko dużo radości z pięknie przerabianego ogródka
no i kolejnych rewelacyjnych stron na Ogrodowisku

kaisog1 16:26, 14 cze 2012

400!

Syla 17:05, 14 cze 2012

Życzę ogrom sukcesów w rewolucji ogrodowej !!! A na 400-setną stronicę wątku załączam kwiatucha ....

anula_wn 17:17, 14 cze 2012

kochani! Bogdziu, Ana, Wieloszko, haika, noemi, Irenko, Danusiu, an_tre, myszorku, ana_art, justi, Ewo Gosiu i Syla - baaardzo dziękuję, że Jesteście, że zaglądacie i za gratulacje gdyby nie Wy - nie byłoby mnie tutaj i nie miałabym tylu stroniczek....
anula_wn 17:33, 14 cze 2012

troszkę jestem spóźniona ze zdjęciami (dobrze, że Danusia czuwa !)

montowanie
KasiaWB 17:35, 14 cze 2012

o ludu, spóźnione ale szczere gratulacje Ania! no nie ogarniam już
BEATA_S 17:36, 14 cze 2012

Aniu!!!! Jak ja Ci zazdroszczę.... tak bardzo pozytywnie oczywiście Teraz będziesz miała więcej czasu i roślinki będa lepiej rosły. Super !!!! Mam nadzieję, że u mnie takie zmiany będą w przyszłym roku, bo teraz... biddaa... trawa już jest sucha chociaz lejemy z węża
A jak trawa brzydka to nie mam mocnych - ogród nie ma uroku My się śmiejemy z M. jak ktoś przyjdzie, że to taka specjalna odmiana trawy ... beżowa.... z Chin
anula_wn 17:39, 14 cze 2012

Kasiu, dziękuję ! też nie ograniam .... dzisiaj byłąm w domu, ale ta rewolucja u mnie i też nie nadrobiłam zaległości..... no nie da się

Beatko, oj tak ! czas jest ważny,a jak sucho to traciłam go na podlewanie wiem, że było warto!
mnie dosponsorowali rodzice, a woda ze studni - więc jestem happy !
siaaska 17:46, 14 cze 2012

Anulka gratuluję 400 Ale rewolucja u Ciebie Myślałam że zabierasz się za tarasik przy wejściu a tu widzę ogródek rozkopany na całego ale i tak jest pięknie, w końcu to najlepsza ekipa na świecie Roślinki i trawniczek Ci się z pewnością odwdzięczą za ten prezencik. Teraz dostaną regularnie piciu a Ty za ten czas posiedzisz na tarasie z kaweczką i będziesz podziwiać widoczki Koniecznie pokaż fotki z pierwszego lania Pozdrówka!

Dla Ciebie piwonia z mojego przyszłego ogrodu

KasiaWB 18:40, 14 cze 2012

Ufff nadrobiłam całą rewolucję w godzinkę ale faaajnie będziesz miała, a jaka wygoda choć to nie moje, to cieszę się jak dziecko z tych widoczków i zmian super